Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kayıt gibi bir işlemleri var mı yoksa doğrudan Ağustos'ta kayıt mı oluyoruz ikinci üniversite olarak?
  • açıköğretim e kayıt olduktan sonra fakülteye giriş yapabiliyor muyuz kütüphanesinden faydalanmak için ?
  • Auzef eğer basit bölümlerden birini bulup yazılmazsanız tam bir işkencedir. Çok para ödersin heryerde sınava giremzsin sınav geçme notu daha yüksektir, sınav sonrası soruları göremezsin(yanlışlarını bilme açısından) Diplomanı hemen alamazsın, mezuniyet törenin olmaz vb. Zaten mezun olmakta bir iki sene fazla sürer zaten auzefe telefonla ulaşamazsın hocaları yanlış çalışma sorusu hazırlar mail atarsın dönmezler,Bence istanbul üniversitesi bile ulaşamaz auzefe, çözüm merkezi kopyala yapıştır. Ömrünü yemek istiyorsan auzefe gel. Haa bu arada ist auzef diploması alabilirsen üzerinde hemen işe girer yazmıyor, FARKI VAR derseniz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Auzef Facebook gurplarına üye olun önce ordan bakın derim sizin için daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 11 Haziran 2017; 13:34:15 >
  • silik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toomanyj -- 6 Eylül 2017; 15:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyad

Merhaba arkadaşlar ben bu sene üniversite de 2.sınıfa geçeceğim ayrıca ygs lys sınavlarına da girdim şimdi ikinci üniversite olarak da açıktan okumak istiyorum şuan normal ösym den tercih mi yapmam gerekiyor yoksa auzef'in sitesinden mi kayıt olmam gerekiyor ?
    ve
    2.İstanbul'da yaşayıp Eskişehir'deki Aöf'ü seçsem oraya gitmem gerekecek mi yoksa sınavlar burada da yapılıyor'mu ?
    3.İstanbul'un tarih sosyoloji edebiyat bölümlerine ne kadar ücret veriliyor ?
    cevaplarsanız sevinirim çok teşekkürler :)

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNİN 81 İLDE 85 TANE AÇIKÖĞRETİM BÜROSU VAR EN MEŞHUR U AKSARAY VE FATİH TE. BİRBİRİNE YAKIN SADECE METRO YOLU AYIRIYOR.
    SINAVLAR BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDE YAPILIYOR.

ÖNCE ÖSYM ÜZERİNDEN TERÇİH YAPICAKSINIZ ÇIKARSA AUZEF,, İSTANBUL ÜN. AUZEF SİTEDEN ÖN KAYIT FORMU DOLDURCAKSINIZ O FORMU GEREKEN DİĞER EVRAKLARLA KARGO YA VERİCEKSİNİZ.
    SINAVLA GELENLER DAHA AZ ÜÇRET ÖDÜYORLAR.

• Anadolu üni aöf okurken,istanbul üni auzef'de okuyabilirmiyim?bilgisi olan varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence mecbur kalmıyorsanız auzefe bulaşmayın, Auzefte okuyacaksanız da zaten fazla para ödeyeceksiniz bence biraz daha fazla ödeyin auzef uzaktan okuyun. Orda 4 yanlış bir doğru yok geçme 50 puan ama çalışınca ve bir kaçta sallayınca 50 kolay fakat açıköğretim auzef okursanız 40 la geçersiniz altında 38,75 ile kalırsınız. Heryerde sınav yeri yok, soruları sınav sonu göremezsiniz. bence facebook gruplarında araştırın son pişmanlık fayda etmez.
  • Yau Bi soru sorduk sadece anadolu üni açf okurken istanbul üni auzef'de okuyabilirmiyim?

• radko kullanıcısına yanıt
    siz kısa çevap istiyorsunuz
    kısa çevap geçmişte kaldı. ;)

teknik olarak 3 tane açıköğretim aynı anda okunabiliyor

bir açıköğretim bir örgün aynı anda okuna bilir

sınav zamanları çakışma problemi olmadığı sürece iki tane açıköğretim okunabilir.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Andolu üni aöf ve istanbul üni auzef aynı anda okuyabilirim yani

• uzaktan eğitim okusak
    1 derslere girme sansımız
    2 diplomada uzaktan eğitim yazıyor mu?
  • BadboysSuck kullanıcısına yanıt
    DERSLERE GİRME ŞANSI ŞÖYLE AKŞAM BELLİ BİR SAAT TE İNTERNETTEN CANLI YAYINA BAĞLANMAK ŞART
    HOCA DERS ANLATIYOR.
    DİPLOMADA UZAKTAN EĞİTİM YAZIYOR.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim okula gidip derslere girebiliriz mu ? İkinci olarak diplomada yazmiyor diye biliyorum değişti mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BadboysSuck kullanıcısına yanıt
    hocasına göre değişir derse girip girmemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Anadolu üni aöf okurken,istanbul üni auzef'de okuyabilirmiyim?bilgisi olan varmı?

Okursun hocam ikinci üniversite başvurularını takip et.
  • merhaba ben iüde 2.sınıfa geçtim auzefden sosyal hizmetler okumak istiyorum ücretleri ne kadar ve bu bölümü okuyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankayra95

merhaba ben iüde 2.sınıfa geçtim auzefden sosyal hizmetler okumak istiyorum ücretleri ne kadar ve bu bölümü okuyan var mı?

Sosyal hizmetler Auzef'te ikinci üniversite programında değil sanırım ücret belirtilmemiş.

http://auzef.istanbul.edu.tr/materyal-egitim-ucretleri/

Anadolu AÖF'e bak derim, daha sorunsuz bir fakülte ve ücretleri de daha düşük, 200-230 küsür olması lazım.

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler haklısın aöfe bakıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU OKULU DÜŞÜNEN TÜM ARKADAŞLARA CEVABEN ;
    Hayatımda böyle saçma sistemi olan berbat bir okula daha rastlamadım ARKADAŞLAR ! 2014 yılından beri KAMU YÖNETİMİ bölümünü okuyorum ne bir mezun olan gördüm nede bu okul iyi diyen.Harç parasını bile yatırırken defalarca uğraştığınız ve istedikleri ödevi sisteme yükleyemediğiniz için dersten kaldığınız bir sistemdir AUZEF. Ve bunu düzeltmek için her aradıgınızda hiç bir şekilde yardımcı olmayan sadece çözüm desteğe msj atın diyen call centeri olan bir sistem..
    3senedir canlı ders zorunluluğu olmadan devam ettiğim okulda bi anda canlı ders zorunluluğu geliyor ve ne maille nede telefon yoluyla haberdar ediliyorum hiç bir şekilde haberim olmadığı için her zamanki gibi sunumlardan dersleri tekrar ederken tüm derslerden canlı derse giremediğim için notum düşürülüyor! Çözüm destekten başka ulaşabileceğiniz hiçbir yer olmadığı için oraya yazıyorsunuz fakat orası da sorunuzla alakasız cevaplar veriyor ! HİÇBİR ŞEKİLDE KİMSE SORUNUNUZU ÇÖZMÜYOR ! 1 dönem de 750 TL harç parası verip senelerce mezun olamayacağınız ve sinir sisteminizi mahvedebilecek bir okul AUZEF . ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜNÜN..

• meri5555 M kullanıcısına yanıt
    Tercihler geçti artık geç kaldın

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.