Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Arkadaşın yazdığını bulamadım.internetten derslere girmek zorunlumu, Zaman kısıtlı varmı yardımcı olabilecek
    auzef konusunda bilgi sahibi değilim maalesef :) Anadolu Üniversitesi olursa yardımcı olabilirim.
  • 0212 440 00 45 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Telefona bakmazlarsa Google la auzef çözüm yaz , ilk çıkan sayfada bildirim merkezine girerek mail mesaj at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auzef zor okul anadolu aöf gibi değil 1,80 ortalama şartı var.
  • arkadaşlar merhaba, eski mezunum online kayıt olamıyorum, evrakları illaki kargoya mı vermek gerekiyor, yoksa gidip elden versek kayıt yaparlar mı, nerede yerleri, teşekkürler
  • KARGO YA VERİN KAYIT YAPILINCA TELEFONA MESAJ GELİR.
  • bu seneden geçti daha ki senelere bilgi olarak kalsın, istanbuldaysanız veya kendinizi yakın hissediyorsanız erinmeyip gidin, kendiniz giderseniz diplomayı noterden onaylatmanıza gerek yok, elden orjinali ve fotokopileri götürdüğünüz için aslını görüp kaşeleyip ön kayıtınız tamamlanıyor, sonra internetten aksiste kalan kayıt işlemlerini tamamlayıp isterseniz kredi kartınızlada ödemeyi yapıp bütün kayıt işlemlerini tamamlıyorsunuz, aksiste işlem yaparken başarısız olanlar büyük harfle işlemlerinizi yapın olmuyorsa I İ S Ş U Ü gibi varyasyonları deneyin, başta kimlik/pasaport no kısımına ben gibi başına TC yazmadıkları için cüzdanın seri no girmeyi deneyenler olabilir, kimlik no dan kasıt evet TC olan no nuz, velhasıl saçma sapan dandik dundik antin kuntin işler, yılların oturmuş Anadolu aöf gibi değil, ama beyazıt meydanında meşhur ist üni nizamiyesini arkanıza alarak çakma da olsa ist üni li olarak selfi çekip ist üni li oldum ben heyyo gibi hava atabilirsiniz..

• sivil havacılık bölümü okuyan varsa grup var mı acaba beni de alır mısınız?

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hocam azusef için yks girme şartı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam azusef için yks girme şartı var mı?

valla ben lisans mezunu olduğumdan sınavsız kaydoldum bir yere kaydın yoksa ikinci üniversite olarak kayıt olamazsın girmen gerekir.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Az önce inceledim. Şu an hukuk okuyorum. Seneye ybs veya uluslarası ilişkilere kaydolmaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

auzef zor okul anadolu aöf gibi değil 1,80 ortalama şartı var.

anadolu aöf de mezunıyet ıcın 2.0 sartı var benze 1.80 ıyıymıs

• 4 doğru da 1 yanlışı götürsün yani misal 4-8-12-16 doğru yapan birerden dört edip

4 yanlış silinmesi gerekir 4 yanlışta 1 doğru götürdüğüne göre 

4-1=3 yani 16 net yapan 95 puan alması gerekir.

adalet, eşitlikte bunu gerektirir.

yoksa yaptığınız tek başına 4 yanlış 1 doğru götürmesi

anayasal suçtur çünkü eşitlik ilkesine aykırıdır.

ayrıyeten adilde değildir. çünkü doğru bilemeyince zaten puan alınmıyor

ayrıyeten her yanlışta ceza kesmeniz adil değildir.

adil olması için ödül ve cezanın eşit olması gerekir.

sizin sistemde 10 doğru 10 yanlış aldığımız puan 37.75 bu nasıl adil olabilir?

https://forum.donanimhaber.com/istanbul-universitesi-acik-ve-uzaktan-egitim-fakultesi-auzef--72371986-18

https://forum.donanimhaber.com/ataturk-universitesi-aof-ogrenci-toplulugu--145771441-3

https://forum.donanimhaber.com/anadolu-universitesi-aof-ogrenci-toplulugu--6335084-1713

(not: tüm üç üni. hepsi aynı diye üç ilgili forum konusuna yazıyorum. mesaj kasma niyetim yok arkadaşlar)

off yukarıda hesapta yanlışlık yaptım sanırım.

yahu adamlar alicengiz oyunu yapıyor karmaşık süslü kelimeler kullanıyor.

nasıl açıklayayım. ben süslü kelime anlamam.

yok dört yanlış bi doğru götüyormuş yok şuymuş yok buymuş

işin aslı

bi yanlış 0 puan zaten ayrıyeten 1.25 puan da götürüyor ceza olarak

yani o zaman bir doğru da 5 puanın yanında ayrıca 1.25 getirmesi lazım ödül olarak

onu demeye çalıştım. 

yoksa 4 doğru 1 yanlış götürsün cümlesi anlam ifade etmiyor karıştı biraz.

neyse sonuç olarak saçma bana göre bu yaptıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 19 Aralık 2020; 3:49:18 >

• Arkadaşlar merhabalar ben sınav oldum 1 2 ay oldu ama sonuçları nerede görürüm acaba açıklandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Arkadaşlar merhabalar ben sınav oldum 1 2 ay oldu ama sonuçları nerede görürüm acaba açıklandı mı?

kendi öğrenci ekranınızdan bakıcaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

kendi öğrenci ekranınızdan bakıcaksınız.

Alıntıları Göster

Girdim de sonuç filan göremedim

• anadolu aöf işletme okurken,2.unuversıte olarak auef ıktısada kayıt olsaydım

bazı derslerden muaf olurmuydum yoksa 1.sınıfatanmı baslatıyorlar

okumak zormu..anadolu daha kolay diyorlar..ausef zorluyormus..dersi sinavi zormus..yuzyuze gecerse

gecemem diye yazmadim

bu gercekmı

https://lolonolo.com/2020/06/06/auzef-kopya-cekenleri-nasil-buluyor//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Ocak 2021; 3:26:0 >
  • anadolu aöf işletme bitince,evde boş oturmak yerıne ıkıncı unuversıte olarak

tekrar anadolu aöf bu sefer iktisat yazsammı dıyorum ama dersler bırbırının aynı sayılır,az fark var vede aynı derslerı yenıden okutcaklar muaf degıl

bıde anadolu aöf iktisatmı yazsam yoksa auzef istanbul iktisatmı yazsam,ama oranın soruları daha zormus bıde atılma varsa iş zor olur

yas 25 olsa ıstanbul iktisat okumak ıs basvurusu yapmak ıyı olabılırdı ama emeklılık yaklasınca istanbul okusan ve okudum desen ne olcak barı anadolu ıktısat dersın,yanı zorlamaya gere yok gıbı

anadolu ıktısatı yazmak mantıklı sankı

• Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.

• auzef te online kolay kopya cekebiliyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

auzef te online kolay kopya cekebiliyormusunuz

böyle ulu orta yazmasanız iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.