Şimdi Ara

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ COMPUTER SCIENCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bölüm bu sene yeni açılıyor sizce sayısal 85kdan yazılır mı yazılım isteyen birisi için ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnsanların bilmeden yorum yapması beni kopartıyor. İncelemek için bölüm sayfası aradım. Bölümün sayfası yok. Dolayısıyla bölümün programı da yok ortada. Ve yine dolayısıyyla Bölümün hocası yok.

Yüksek ihtimal zaten hocası 2 3 tane olur ilk başta diğer bilgisayar bölümündeki bilgisayarla alakalı bölümlerdeki hocalarla döndürürler.

İstanbul Üniversitesinin bilgisayarla alakalı 4 bölümü var ve en az 200 lisans öğrencisine bakıyorlar. Bu 4 bölümün toplam prof sayısı 4

Odtü İstatistik'in baktığı lisans öğrenci sayısı 40 bölümdeki prof sayısı 7(1 i yabancı). Tamam her şeyi diyin de daha sadece bölümün adını duyup "iStAtisTikten daha iyi bence " gibi bir andavallığa girişmeye gerek yok. Kaldı ki yöneldikleri alan bile özünde aynı değil. Şart oldu en kısa zamanda toparlayıp bir istatistik tanıtım konusu açıcaz.

bu arada kimse yukarıda saydığım şeylere bakmayacağı için dokuz eylül kaçla kapatıyorsa onun hemen arkasından kapatır.

--------

Yine bence bu bölümü yazmak yerine git o üniversitenin mateamtiğini yaz bu bölümle çap yap yök yeni şey yayınladı bu üniversitede dahil sanırım. hem riske atmamış olursun yeni bir "hocasız" bölüm yazarak hem de çift anadal yapmış olursun.

detaylar : YÖK YÖK’ün Belirlediği Temel Bilimlerle İlgili Programlardaki Öğrencilere Çift Ana Dal ve Yan Dal İmkanı Sağlanacak (yok.gov.tr)

• Öğretim üyeleri falan belli mi
    Belliyse linkini atar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulamadım ben de

• yazılır. istatistikten daha mantıklı

• dokuz eylüldeki bilgisayar bilimlerinin müfredatına bakacak olursak odtü cmpe ile aşırı benzer

• Bence yazilmaz (Istanbulda yasamiyorsan) hocalari egitimi falan belli degil alincak bir risk degil gibi

• yks22öğütücü Y kullanıcısına yanıt

zaten odtü, bilkent, boğaziçi mühendislikleri aslında abd'deki computer science. mühendislik takıntısı yüzünden zamanında isimleri böyle olmuş. itü'nün müfredatı biraz daha değişik incelediğim kadarı ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isimbulamadimaq İ kullanıcısına yanıt
    o sıralamalardan ne yazıcaksın ki yazılım alanında

• İnsanların bilmeden yorum yapması beni kopartıyor. İncelemek için bölüm sayfası aradım. Bölümün sayfası yok. Dolayısıyla bölümün programı da yok ortada. Ve yine dolayısıyyla Bölümün hocası yok.

Yüksek ihtimal zaten hocası 2 3 tane olur ilk başta diğer bilgisayar bölümündeki bilgisayarla alakalı bölümlerdeki hocalarla döndürürler.

İstanbul Üniversitesinin bilgisayarla alakalı 4 bölümü var ve en az 200 lisans öğrencisine bakıyorlar. Bu 4 bölümün toplam prof sayısı 4

Odtü İstatistik'in baktığı lisans öğrenci sayısı 40 bölümdeki prof sayısı 7(1 i yabancı). Tamam her şeyi diyin de daha sadece bölümün adını duyup "iStAtisTikten daha iyi bence " gibi bir andavallığa girişmeye gerek yok. Kaldı ki yöneldikleri alan bile özünde aynı değil. Şart oldu en kısa zamanda toparlayıp bir istatistik tanıtım konusu açıcaz.

bu arada kimse yukarıda saydığım şeylere bakmayacağı için dokuz eylül kaçla kapatıyorsa onun hemen arkasından kapatır.

--------

Yine bence bu bölümü yazmak yerine git o üniversitenin mateamtiğini yaz bu bölümle çap yap yök yeni şey yayınladı bu üniversitede dahil sanırım. hem riske atmamış olursun yeni bir "hocasız" bölüm yazarak hem de çift anadal yapmış olursun.

detaylar : YÖK YÖK’ün Belirlediği Temel Bilimlerle İlgili Programlardaki Öğrencilere Çift Ana Dal ve Yan Dal İmkanı Sağlanacak (yok.gov.tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 23 Temmuz 2023; 23:47:18 >

• hocam istatistikten iyi derken ki kastımız direkt amacı yazılımcı olmak olan birisi için müfredatı daha iyi demek aslında

• ha bir de istanbul üniversitesinin bilgisayarla alakalı 4 bölümü var demişsiniz, istanbul üniversitesi - cerrahpaşa olmasın o ??

• sadi hocanin videosu var.

https://www.youtube.com/watch?v=XQf6bvTqsRE

20. dakika civarlarinda basliyor.

• jroptog J kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

• yks22öğütücü Y kullanıcısına yanıt
    eem yaz daha iyi.En azından sağlam hocalardan ve sağlam ünilerden eğitim almış olursun.Eemden cenge kayan çok var.Cs mühendislik olarak bile geçmiyor

• Bilgisayar bilimini niye fen fakültelerinde aciyolar , bilişim fakültesi yok mu bu okullarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var ama bilim diye sanırım böyle yapılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.