Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım tercih edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• güncell
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhancan

evet arkadaşlar kimler ??

ben yazdım ancak gelmicek sıralamam ts1 34 bin istanbul unı se 17 bınle alıyor :) içimde kalmasın diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLas_14

quote:

ben yazdım ancak gelmicek sıralamam ts1 34 bin istanbul unı se 17 bınle alıyor :) içimde kalmasın diye yazdım.

hayırlısı artık kardeş tutma ihtimali yüksek kişiler varmı
  • quote:

quote:

quote:

yok tanıdığım senin ts1 sıralaman kaç ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok tanıdığım senin ts1 sıralaman kaç ?

4.500

• bence gelir 1.tercihinse eğer :) inş gelir bende çok istiyorum halkla ilişkiler bölümünü önü açık bi meslek yanınada ingilizce öğren hem devlette hem özel sektörde iş bulursun. :)
  • quote:

bence gelir 1.tercihinse eğer :) inş gelir bende çok istiyorum halkla ilişkiler bölümünü önü açık bi meslek yanınada ingilizce öğren hem devlette hem özel sektörde iş bulursun. :)

aynen kardeş ben öğretmenlikten vazgeçtim bunun için istanbulda okumakta ayrı bir avantaj tabi özel sektör açısından
  • quote:

quote:

bence gelir 1.tercihinse eğer :) inş gelir bende çok istiyorum halkla ilişkiler bölümünü önü açık bi meslek yanınada ingilizce öğren hem devlette hem özel sektörde iş bulursun. :)

aynen kardeş ben öğretmenlikten vazgeçtim bunun için istanbulda okumakta ayrı bir avantaj tabi özel sektör açısından

aynn bide üniversite kaliteli bugün istanbul üni iletişim fakültesine gittim küçükmüş :) fen edebiyat fakültesi daha büyük ve güzel :)
  • evet bende gördüm resimlerden eski görünüyor ve küçük bakalım ya bina önemli değil içindeki hocalar önemli beni dolu şekilde mezun etsinlerde :))
  • quote:

evet bende gördüm resimlerden eski görünüyor ve küçük bakalım ya bina önemli değil içindeki hocalar önemli beni dolu şekilde mezun etsinlerde :))

ayn bina önemsiz senin ordan dolu ve kültürlü biri olarak çıkman :)
  • senin hangi şehir gelecek buyuk ıht.
  • Selamınaleykum hocam. Bende halkla ilişkiler bölümünü çok istiyorum bakalım neresi gelecek istanbulu 4. tercihe yazdım fakat diğer arkadaş gibi benimde 30 binlerde başarı sıralamam gelmeyecek ama büyük ihtimal Gazi-Kocaeli-Ankara-akdeniz-selçuk bunlardan biri gelecek ve biz iş arkadaşı olacak gibi gözüküyor hakkımızda hayırlısı.
    4,500'e girerek büyük başarı sağlamışsın. öğretmenlikten bende vazgeçtim boşver.
  • Hayırlı olsun ogretmenlik ben dusunemedim hic birde istanbul da okumak istedim şuan da hazirlik bitti sayilir bu sene fakulteye geciyorum insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun bende seneye giricem sınava istanbul üni bilgisayar mühendisliği yazacam inş :)
  • Ins istedigini elde edersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.