Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi İşletme'nin taban puanı kaç?????????? Gelin içeri aga bu nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://istanbul-universitesi.taban-puanlari.com/

bu linke girdiğimde 4 tane işletme puanı var. Tamam birisi ingilizce birisi açıköğretim. Ama geri kalan ikisinde sadece işletme yazıyor ve birbirinden alakasız puanlar. Bilen-Bulan yazsın lütfen.

• Istanbul universitesinde 4 tane işletme bölümü vardır. İşletme fakültesinde türkçe ve ingilizce işletme , Iktisat fakültesi-Isletme ve Siyasal-Isletme . Isletme fakultesi avcilar yerleskesinde bulunmaktadir. Ders programlari degiskenlik gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlaki Adam -- 21 Temmuz 2016; 12:39:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    Anladım sağol. Yani Beyazıt kampüsünde olan İktisat Fakültesindeki İşletme, dolayısıyla puanı daha yüksek olan
  • Footpad F kullanıcısına yanıt
    Siyasal işletmede beyazıtta bulunmakta. Konum etkili puanda.

• Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    Hocam ama işletme fakültesi avcılarda dedin, attığım linkte düşük olan işletme bölümü işletme fakültesinde gözüküyor. Düşük olan Siyasal İşletme değil mi?
  • Footpad F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben isletme fakultesi avcilarda dedim arada nokta var gerisi beyazitta kontenjan kılavuzunda fakülte bazında görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlaki Adam -- 21 Temmuz 2016; 13:50:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.