Şimdi Ara

istanbul üniversitesi mühendislik fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıldır beyler avcılarda olması büyük dezavantaj biliyorum da mezun olanların bulma olasılığı,okuldaki ortam hakkında bilgi verebilen olursa iyi olur

• Kocaeli daha iyi diyorlar.eğitimi kötüymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllieTHLOU

Kocaeli daha iyi diyorlar.eğitimi kötüymüş
    şu an orda okuyan var mı beyler bi yardım etsin ya up up
  • Şehir dışından mı geliceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllieTHLOU

Şehir dışından mı geliceksin?
    evet tekirdağ'dan gelicem çevre mühendisliği düşünüyorum
  • Hmm
    Eğitim olarak kötü çok arkadaşım okuyor.bırakmayı düşünen falanda var.hazırlığı çok kötüymüş ama istanbul şehir olarak iyidir tabi ki özgürlük açısından vb.çevre mühendisliğini forumda fazla tavsiye etmezler.
  • Ben iyi diye duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben iyi diye duymuştum
  • bence istanbulda olması bi kere çok avantaj. Ben senin yerinde olsam bi dk.düşünmem üni açısından. Ama çevre hakkında iyi şeyler duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6DA4B9C19

bence istanbulda olması bi kere çok avantaj. Ben senin yerinde olsam bi dk.düşünmem üni açısından. Ama çevre hakkında iyi şeyler duymadım.
    istanbul üninin kalitesini bilmem ama ist te okumak bir çok açıdan avantajlı(iş bakımından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skype1994

istanbul üninin kalitesini bilmem ama ist te okumak bir çok açıdan avantajlı(iş bakımından)

Alıntıları Göster
    işimi istanbul'da kurmak istiyorum,çevre mühendisliğini çok düşündüm ama kendimi geliştirirsem iyi bir şirkette çalışırım diye umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elli9

işimi istanbul'da kurmak istiyorum,çevre mühendisliğini çok düşündüm ama kendimi geliştirirsem iyi bir şirkette çalışırım diye umuyorum

Alıntıları Göster
    Okul İstanbul'un merkezi yerlerine çok uzak. ( Taksim,Ortaköy,Şişli,Mecidiyeköy vs. )

Marmara Üni. tutuyorsa onu tercih et puanları birbirine çok yakın olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Okul İstanbul'un merkezi yerlerine çok uzak. ( Taksim,Ortaköy,Şişli,Mecidiyeköy vs. )

Marmara Üni. tutuyorsa onu tercih et puanları birbirine çok yakın olması lazım.

Alıntıları Göster
    keşke tutsa da marmara yazsam hocam :)
  • quote:

keşke tutsa da marmara yazsam hocam :)

Alıntıları Göster
    up up up
  • quote:

up up up

Alıntıları Göster
    up up
  • Istanbul da olmasi buyuk avantaj.Egitiminin kotu oldugunu dusunmuyorum.Istanbulda olman kendini gelistirmen acisindan buyuk avantaj
  • Yazma bence çok kötülüyolar. Kocaeli elektrik geliyosa onu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bareth_gale

Yazma bence çok kötülüyolar. Kocaeli elektrik geliyosa onu öneririm.
    94 k sıralamam ya istanbul uni çevre mühendisliği 96 k o bile kesin değil maalesef keşke dediklerinize yetse puanım.
  • up
  • upupup
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.