Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi’nde ders işlenirken halk öğrencileri seyretti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş bu memleketten de bu halktan da ümidimi kestim ben.

• bu saatten sonra üniversite okunmaz gençler.

• Gelişmiş ülkelerde sıradan vatandaş üniversitede istediği derse girebilir, üniversite halkındır kimsenin tapulu malı değil. Amerikada üniversiteler özel olmasına rahmen halk girebiliyor Türkiyede insanların vergileriyle devlet üniversitesi açılıyor öğretmen tutuluyor ona rahmen halkı almıyolardı bu faşizmdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 13 Şubat 2024; 23:12:21 >
  • Keşke üniversitelerde sınavlarda 60 cc alma zorunluluğu da 40 a falan düşse. Rahat rahat geçeriz. Son 6-7 dersim kaldı veremiyorum uzaktan eğitim de olmuyor verelim direk İstanbul Üniversitesi’nde ders işlenirken halk öğrencileri seyretti. 

• Şu Twitter hesabının yanıltıcı kaçıncı haberi oldu sayamadım ama bu haberde doğru çıkmadı. Kampüs girişleri halka açılmış bu doğru ama bu foto yalanmış.

O halk öğrencileri izlemek için içeri girdi dedikleri sabahtan beri Sosyal medyada paylaşılan görüntüdeki kişiler Dizi çekimi için oraya gelen insanlarmış. Özel izinle bir yetkili eşliğinde kampüste hangi alanda hangi Amfide bölüm çekeriz diye bakıyorlarmış sadece.

İstanbul Üniversitesi’nde ders işlenirken halk öğrencileri seyretti.
  • Bizde gidip liselere ders dinleyelim değişiklik olur.

• Üniversitenin açıklamasına rağmen troller hala algı peşinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Kütüphane kartı falan çıkartmak lazım en kolay yol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o vatandaşlarda diploma alacakmı.?İstanbul Üniversitesi’nde ders işlenirken halk öğrencileri seyretti. 

• Ders değil de ders arasında girmiş insanlar amfiye. Ancak bu tabii ki bu işin saçmalık seviyesini değiştirmiyor. Müze mi orası da içeri girip insanları izliyorlar, fotoğraf çekiliyorlar? Hayır zaten şu uygulamanın akla mantığa sığan hiçbir açıklaması yok, olamaz da. Yarın öbür gün olacakları hepimiz biliyoruz. Önceden kimlik kartsız girmek yasakken şimdi açık hava müzesine çevirdiler okulu. Afganı surisi teröristi bilmem nesi hepsi oraya çökecek şimdi. Kızların fotoğraflarını videolarını çekecekler, rahatsız edecekler, laf atacaklar, salça olacaklar. Zaten üniversite içi güvenliklerin de ne kadar yetersiz olduğu belli. Nereden tutarsan tut elde kalıyor. Zaten ekonomi sebebiyle öğrencilik zor, bir de üstüne bu çıktı şimdi. Vallahi ne desem bilemiyorum, bu kararı alanın bir sürü ah aldığını da bilmesi gerek.

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Bu senin dediğinin olması için toplumun belli bir entellektüel seviyeye ulaşmış olması gerekir. Dünyanın en az okuyan milletiyiz sen oraya halk adında cahil cühalayı serseliyi doldurursun bir kaç gün sonra sataşmalar ağız dalaşları itiş kakışlar başlar, birileri gelip slogan da atmaya kalkar. Sınıfta halk öğrencileri bıçakladı diye haberlerin çıkması çok sürmez. Ha oraya alırsın halktan birilerini ama öz geçmişine tahsiline vs.. bakarsın ona bir kimlik verirsin istediği zaman gelir girer ama kimin ne zaman girdiğini kayıt altına alırsın.

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Sorunun cevabını en başta vermişsin "Gelişmiş ülkelerde "

Türkiye gelişmiş bir ülke değildir. Böyle bir uygulama yaparsan çok değil 2 haftaya kalmaz fabrikadan çıkmış gibi tas tıraşlı zarganaların laf atışlarına hatta tacizlerine kadar giden olumsuzluklarla karşılarsın

Hadi somut bir örnek verelim, fen fakültesine cemaat müridi birisi gitti ,biyoloji dersine girdi konu da evrim .Şenliğe gel şenliğe...

Derdi eğitim olan gider çalışır İÜ kazanır öğrencisi olur yada en kötü Açıktan okur. Bu işin sonu nereye gideceği bellidir. Bu kadar toz pembe bakma çok üzerler yoksa seni bu hayatta

• Ne alaka :S

• İş makinelerini izleyen bir milletten çok şey bekliyoruz.Ben reise hak veriyorum bu millete davul zurna az devamm.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Siyaset uzmanı, şuna da bi el at.

Taylan Yıldız'ın açıklaması

Alıntı

metni:
    İstanbul Üniversitesi'nde hiçbir engele takılmadan önce kampüse sonra da derse girdim.
    Benim gibi üniversitesi kapısından geçen herkes de derslere girebiliyor. Ne durduran var ne bir şey.
    Böyle kepazelik olmaz. Böyle büyük bir güvenlik sorunu kabul edilemez.
    Konunun gündeme gelmesi için tüm İBB başkan adaylarını, benim gibi İstanbul Üniversitesi'ne gelerek bu durumu protesto etmeye davet ediyorum.

İstanbul Üniversitesi’nde ders işlenirken halk öğrencileri seyretti.Dr. Taylan Yıldız (@taylanyildiz) on Xtwitter
    İstanbul Üniversitesi'nde hiçbir engele takılmadan önce kampüse sonra da derse girdim. Benim gibi üniversitesi kapısından geçen herkes de derslere girebiliyor. Ne durduran var ne bir şey. Böyle kepazelik olmaz. Böyle büyük bir güvenlik sorunu kabul edilemez. Konunun gündeme…
    https://twitter.com/taylanyildiz/status/1757401348549554667?t=PSlbuvz8dxa4x1PF0wAVYw&s=19

Bak bu da üniversite yönetiminin yeni açıklamaları. Girişlere düzenleme getirilecekmiş. Dün diziydi bugün düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 14 Şubat 2024; 12:40:23 >

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Senin attığın ve YANLIŞ ÇIKAN twiti doğru yapmıyor bu... Bir konu paylaşırken şu tarz hesapların gazına gelme lütfen. Sosyal medyada Mimli hesapların paylaşımlarına daha dikkatli yaklaşın.

İstanbul Üniversitesinde 5 gün olmuş kampüsü halka açalı belki kimsenin umrunda bile olmayacaktı sessiz sedasız gidecekti bu iş.

Ama bazı hesapların yalan yanlış ALGI haberleri. Üstüne bunu ZP ye bağlı hesapları köpürterek yayması üstüne hiç oraya gitmeyecek gitme amacı bile olmayan insanlar Allah Allah burada ne var acaba bir gideyim diye oraya gitti. Ve Sosyal medya köpürtmesi ile insan doldu oralar. Vee bakın koşun insanlar derse giriyor gazı ile millet derse girmeye foto paylaşma telaşına düştü.

Üniversitenin aldığı 2. karar hiç yoktan daha mantıklı bu arada. İpini koparanın Üniversiteye girmesine Derslere girmesine daha Türkiye hazır değil. ( Yoksa Dünyada Üniversitelerin duvarı kapısı bile olmaz. Veya kütüphanelerin kitap satan yerlerin kilidi bile olmaz. Çünkü kimse KİTAP ÇALMAZ diye. Veya Eğitimi baltalamaz gereksiz derse girmez diye... )

• Bu kadar da olmaz dedikçe çıta her gün yükseliyor.

• Üniversitede açık kapı mı olur? 2 hafta sonra bakarsın teyzeler gelir oğluna kız bakmaya, apaçiler kız bulmaya gelir. Mahalle kavgası gibi olaylar çıkar.

Öyle herkes içeri sokulur mu ya.

Açık bilim de saçmalık hoca orada ders anlatacak alakasız biri gelip kapıda dikilecek.

• Aklıma nedense bu geldi direk.

İstanbul Üniversitesi’nde ders işlenirken halk öğrencileri seyretti.Fatih ERGİN (@Fergin923) on Xtwitter
    IŞİD, İstanbul Üniversitesi'ni 2016'da bu görselle hedef göstermişti! IŞİD'in Türkiye'yi karargah yaptığı bugünlerde ise, üniversitenin kampüsü "ziyaretçilere" açıldı. Bu saçma ve tehlikeli kararı alanlar, IŞİD'e kampüste keşif ve saldırı imkanı tanındıklarının farkında mı?
    https://twitter.com/Fergin923/status/1757726481046708338

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.