Şimdi Ara

İstanbul ve İzmir'de toptancı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aşağıda paylaştığım resimlerdeki bileklikler ve saat ebay de ya da aliexpress te satılıyor. Ben bunları toptan almak istiyorum ama ithalat belgesi almam gerekiyormuş ve gelmesi uzun sürüyor ayrıyetten vergi ödüyorsunuz. Bu uğraşa değer ama merak ettiğim bu tarz ürünler Türkiye'de üretiliyor mu? Yani toptancısı var mı ? Çünkü ebay de aliexpress te ayrı ayrı satıcılar var. Hepsinin ürünleri birbirine benzemesine rağmen ayrı ülkelerden satan toptancılar var. Bunlardan bulabileceğim İstanbul'da ya da İzmir'de toptancı var mı ? Bunlardan bulamasam bile bunlara yakın satılacak şeyler arıyorum. Bunları bilmiyorsanız bile en azından İzmir'de ya da İstanbul'da nereden toptan bujiteri alabileceğimi söyleyebilirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twiqo -- 10 Nisan 2015; 6:57:40 >

• dostum bunları ve daha fazlasını istoç ta bulabilirsin. toptan hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzo_mcfly

dostum bunları ve daha fazlasını istoç ta bulabilirsin. toptan hemde

Merhaba hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Lakin iskoç nerede yerini bilmiyorum. Söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twiqo

quote:

Merhaba hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Lakin iskoç nerede yerini bilmiyorum. Söylerseniz sevinirim.

dostum istanbulda yeni yapılan metro ile ulaşabilirsin. google dan yapacağın ufak bi araştırma ile halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twiqo

quote:

dostum istanbulda yeni yapılan metro ile ulaşabilirsin. google dan yapacağın ufak bi araştırma ile halledersin

tamam hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.