Öncelikle belirteyim, başka bir hard disk konum daha var, ama burada bahsedilen durum farklı :) daha çok cevap almak için açılmış ikinci bir konu değil yani
Arkadaşım artık 4. ya da 5. yılını doldurmuş olan Samsung marka laptopunu kullanırken bilgisayar kitlenince o da laptopa sert bir şekilde vurmuş.
Hard Diski de bozmuş haliyle tabii.. (Hard Disk: Seagate Momentus 7200.4 320GB)
Ve ilk iş olarak tanıdığı bir "bilgisayarcı" ya götürmüş ve bilgisyarcı bir takım müdahalelerden sonra ben bunu kurtaramam demiş.
ŞİMDİ SORUMA GELEYİM:
bunun içinde yaklaşık 200 GB lık bir veri var, bunu düşük bir ücret karşılığında kurtarabileceğim bir yer var mı acaba?
Eyüp'te mydisk e gittim internette analiz ücreti yok diyorlardı, fakat müdahale görmüş cihazlar için bu geçerli değilmiş. Sadece analiz ücreti için 100$+KDV istiyor ve tamiri için de 300$'ı gözden çıkarmalısın diyorlar. Fiyat haliyle epey yüksek geldi.
Veri kurtarma işinde profesyonel ve nisbeten ucuz ücretli firma önerilerinize açığım
Teşekkürler şimdiden...
Geçmiş olsun. Ben izmir'de bir veri kurtarma firmasina gonderdim. Analiz ucreti isyemiyorlar. Veriler kurtulursa sayet odeme yapiyorsun. En fazla kargo ucreti cebinden cikar, istersen analize gonder derim.www.datadoktoru.com web sitesi de bu arkadaslarin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
cevabınız için teşekkürler,
analiz ücretsizdir diyen bir çok firma da daha önce işlem görmüş harddiskler için analiz ücreti alıyor.
İstanbul Mecidiyeköy'de Mavi Bilgi İşlem Veri Kurtarma (http://www.verikurtarmadisk.com) ya verdim 50$+KDV analiz ücretiyle (o anki kurla 147 TL oluyordu) analize verdik. 2000$ fiyat verdi. Biz de hard diski geri aldık mecburen. Bende başka bir hard disk daha vardı, çok basit olacağını düşündüğüm bir tamir için de 600$lık bir fiyat çıkardılar.
Sizin göndermiş olduğunuz site ile iletişime geçeceğim, eğer ücretsiz analiz yapıyorlarsa belki gönderebilirim, bakalım inş. makul fiyatlarla bu işi halledebiliriz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme