Şimdi Ara

İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı.
    İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı.SHORT NEWS (@NEWSSHORTT) on Xtwitter
    https://twitter.com/NEWSSHORTT/status/1769326070430363842

• Eskiden kızardım gerçekten, ama ittifak olsa da , olmasa da Chp'yi her türlü suçladıkları için artık kızmıyorum.

Kızacak bir şey yok, uzlaşı olan yerler belli zaten. Onlar da legal parti olduğu için seçime de giriyorlar.

Devletin polisi var, mahkemesi var, suçluları bir zahmet yakalasınlar bir şey varsa.

• DEM parti bayraklarından görülmüyor ki...

• İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı.
  • Bunlar alışıldık şeyler. Haber değeri yok. Y-Türkiye böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

Aynen o yüzden CHP - DEM parti ittifakına birlikte iş tutmalarına kızamıyorsun dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Mart 2024; 19:49:2 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Eskiden kızardım gerçekten, ama ittifak olsa da , olmasa da Chp'yi her türlü suçladıkları için artık kızmıyorum.

Kızacak bir şey yok, uzlaşı olan yerler belli zaten. Onlar da legal parti olduğu için seçime de giriyorlar.

Devletin polisi var, mahkemesi var, suçluları bir zahmet yakalasınlar bir şey varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 17 Mart 2024; 20:14:12 >

Eskiden flanda kızdığını hiç sanmıyorum. Siz CHP'nin ilkelerini Atatürk'ün çizgisini unutmuşunuz Y-CHP'li olmuşunuz haberiniz yok.

Aman CHP olarak CHP'li olarak siz tepki koymayın sakın ama. Gel şu siyaseti legal zeminde yap terör ile arana mesafe koy koymazsan benim seninle işim olmaz flanda demeyin DEM partiye. Güzellemeye savunmaya devam edin...

Böyle böyle iktidar mı olacaksınız sanıyorsunuz harbi harbi ? Veya harbi harbi DEM ile işbirliği yaparak ülkeyi yöneteceğinizi flan mı sanıyorusunz ? Veya DEM partinin derdinin CHP olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kızıyordum çünkü o yüzden İyi partiyi destekliyordum o zaman. Şu partili ya da bu partili değilim. Hangi aday benim ilkelerime uygunsa ve kazanma şansı varsa onu desteklerim. O yüzden şu anda hem İstanbul'un hem de Türkiye'nin geleceği için Ekrem İmamoğlu'nu destekliyorum. Yarın öbür gün ne olur bilinmez.

Onu diyecek olan biz değiliz, onu iktidardakiler sağlayacak, sağlayamayacaksa da gereğini yapacak. Eğer bu işbirliği illegal ise, seçime sokmasınlar ya da tutuklasınlar, ama yok.

Kapatırsak bütün oylar Chp'ye gider sonra değil mi? Hep kafasında bu var Akp'nin.

Akp kafası bu zaten, herkesi Mhp gibi zannediyorlar.

• Seçim sonrası akp-dem ortaklığı geleceğine dair başka bir işaret. Ortalık tekrar çözüm süreci zamanına dönüyor.

Şu dilli gibi partizanlar boşuna akpyi savunup muhalefete laf atmaya çalışmıyor. Gerçekten dürüst olsalar akp konularına da gelip aynı şeyleri derler. Özkan sırf akpsini savunmak için burada resmi bayrak değil o diyen bir tip. Sence gerçekten partisinden başka bir şey düşünüyor mu?

@BJK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 17 Mart 2024; 20:40:19 >

İYİ partiden buralara nasıl geçtin hayret ne diyeyim ki sana. CHP ve DEM parti ile mutluluklar. Yakında CHP genel merkezinde açılırsa bu posterler onada sessiz kalırsınız artık 3-5 oy 1-2 koltuk için...

• Akp nin bunları görmezden gelmesinin tek sebebi oy kaygısı...

• açılım sürecinin meyveleri ve cesareti işte... Açılım sürecini yapanlar çok mutlu oluyodur eminim bu görüntüleri gördükçe

• Açılım sürecine geri dönmüş gibiyiz..Açılım sürecinin resmen sonlandırıldığı Temmuz 2015 senesinden sonra bunlar böyle gösteri yapmaya cesaret edemez veya polis asla izin vermezdi.Ancak son bir yıldır çok garip olaylar yaşanıyor.Bunlar tekrar meydanlarda boy boy terörist başı apo posterleri açmaya,peşmerge kıyafetleriyle dolanmaya,pkk şarkıları eşliğinde halaylar çekmeye başladılar ve ne ilginçtir tıpkı açılım sürecinin aktif olduğu dönemlerde olduğu gibi tüm bu rezaletlere göz yumuluyor.Neden?Ne değiştide tekrar açılım süreci günlerine dönmüşüz gibi bir atmosfer oluşmaya başladı?

Korkarım 31 Mart seçimlerinden sonra yeni bir açılım süreci ile yüz yüze geleceğiz.Belki açıkça 'açılım süreci'nin başladığını ilan etmeyecekler zira tepki çekebilir ancak uygulamalarla adı konmamış şekilde açılım süreci başlayabilir..Şeyh Sait'in adı boşuna Diyarbakır'da yapılan bulvara üstelik kayyum belediyesi tarafından verilmemiştir diye düşünüyorum.Şehit Esat Oktay Yıldıran'ın da adının sırf DEM istiyor diye jet hızıyla verildiği ilkokuldan kaldırıldığını unutmak mümkün değil..Gerek HÜDAPAR ve DEM'in söylemleride yeni bir açılım sürecine işaret ediyor..

Bakalım o günler gelirse malumların partizanları ne yapacak çok merak ediyorum..

• Ülke iyice İsveç’e döndü. Milli gelirde falan da yakaladık mı tamamdır.

Eh Meral Hanım dişi Bahçeli olmaya karar verdiği için, ilişkimi kestim. İleride Akp'ye yanaşırsa şaşırmam zaten.

Dem parti beni ilgilendirmiyor, o zaten Akp ile yapacak ittifakı yeni anayasa çalışmaları için 1 Nisan'dan sonra.

Sadece İmamoğlu İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı. 

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

20 yıldır meclise taşıyan chp değilmiydi selo selamı gönderen kimdi.İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı. genemi hatırlamıyorum.İstanbul Yenikapı Newroz kutlamasında, Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı. 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Birader banane chp den ülkeyi chp mi yönetiyor ülkedeki değişiklikleri chp mi yaptı askeri vesayeti chp mi kaldırdı

20 yıl önce bırak böyle kutlama yapmayı zafer işareti yapamazdı sokakta bunlar çünki başlarına geleceği bilirdiler ama 20 senede açılım sürecinde bunlara herşey serbest bırakıldı askeri vesayet kalktı onunda cesaretiyle şimdi istediklerini yapıyorlar boş boş konuşma o yüzden

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Bana ne CHP'den olmuyor işte CHP DEM parti ile kent uzlaşısı yapmıyor mu ? Onlara selam çakmıyor mu ? Onlarla iş tutmuyor mu ? Kendi listelerinden yer vermiyor mu ? Onların tüm yanlış hareketlerine ve söylemlerine SESSİZ KALMIYOR MU ?

1 tane eleştiri gördün mü mesela bu konularda CHP yönetiminden ?

Not: Devlet kendince müdahalesini ediyor engellemeye çalışıyor. Ama yarın bak gör kim bunlara sahip çıkacka. Kim bu ülkede özgürlük yok demeokrasi yok bak herkesi tutukluyorlar bu insanları serbest bırakın diyecek görecez...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.