Şimdi Ara

İstanbul Zeytinburnu/Fatih Civary Pansiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. önümüzde ki cumartesi günü yani 15 ağustos 2015 tarihinde basketbol milli hazırlık maçları var. Dost kitabevinden biletimizi aldık. Sabah 7 arabası ile Ankara'dan İstanbul'a gidiceğiz inşallah. Akşam Abdi İpekçi Spor Salonun'dan 21 civarlarında çıkacağız. Ya tekrar gara gidip Ankara'ya dönece?iz ya da şayet kalacak yer bulabilirsek bir gece kalıp ertesi gün İstanbul'u gezip öyle döneceğiz. 3 kişiyiz. Hiç birimizin bir tanıdığı yok. Şahsen ben ilk defa gideceğim İstanbul'a. Başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 50-60 TL gibi bir fiyatta ve zeytinburnu/fatih civarlarında kalabileceğimiz pansiyon tarzı bir mekan var mı? Lüks şart değil. Soyulmayalım ve ölmeyelim yeter. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir yer varsa ve bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Bir de Kağythane'de Gökçe Pansiyon adında bir yer buldum fiyatına gaaayet uygun ancak akşam 21.00 da abdi ipekçiden oraya ulaşım sıkıntı olacağından şüpheliyim. Tabi son tercih orası olacak. Cevaplarınızı bekliyorum :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mictlan -- 10 Ağustos 2015; 21:25:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.