Şimdi Ara

istanbula yakın tatil yerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ailem ve çocuklarımla beraber istanbula yakın bir yerde tatil yapmak istiyorum.
    Bu sene bir yere çıkamadık program doluydu. kısa bir tatil yapıp denize girelim diyoruz.

büyükada düşündüm ama hiç gitmedim henüz.
    ne önerirsiniz nereye gidebiliriz ?

temiz, nezih ve aileye uygun olması ilk tercihimdir.

• marmara adası çınarlı köyü mevkii oldukça sakin ve aile mekanıdır, kalacak yerler otel, pansiyon tarzı ve bekara oda vermezler :) deniz otobus ile çok rahat ulaşım vardır haftasonu veya daha uzun süre içinde gidilir, denizi de güzeldir.
  • Bekara neden oda vermiyorlar :D
    benim de istanbul yakınlarında böle huzurlu kız arkadaşımla gidebileceğim bir tatil yerine ihtiyacım var.
    bana da öneride bulunun :)
  • avşa adası var avşa otelleri avşa motelleri muhteşem
    Avşa adası
    siteden bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miabt -- 10 Temmuz 2013; 13:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemguney

Bekara neden oda vermiyorlar :D
    benim de istanbul yakınlarında böle huzurlu kız arkadaşımla gidebileceğim bir tatil yerine ihtiyacım var.
    bana da öneride bulunun :)

1 hafta kalmak isterseniz sıkılabilirsiniz ama kısa bir tatil ise iğne adayı tavsiye ederim
  • Büyükadayı düşünüyorsanız burdan bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://gidilecekmekanlar.blogspot.com/2012/08/buyukada.html
  • Eşine yada sevgilisine sürpriz yapmak isteyenlere bir öneri:İstanbuldan bozca ada,alaçatı ve bodruma deniz uçağı var.bozca ada en kolay ve ucuzu.ucuz dediğime bakmayın diğerlerine göre ucuz.kişi başı 147 tl tek yön fiyatı.adaya gidip bir gece kalıp ertesi gün dönülebilir.çok ucuza çıkmasada özel bir şeyler yapmak isteyenlere iyi bir alternatif olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başka şehirde yaz okuluna gitmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakınız gönderdiğim siteden otel motel hepsini bulabilirsiniz. İstanbulluların en sık geldikleri tatil yerlerinden biridir avşa adası. Hafta sonları istanbullular sık sık gelmektedirler.

Site :Avşa ya da Avşa adası Mutlaka avşa adasını deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miabt -- 10 Temmuz 2013; 13:06:04 >
  • Avşa Adası İstanbul'a en yakın ulaşımı kolay konaklaması ucuz eğlence hayatı renkli tatil beldesidir.

https://avsa.bandirma.com.tr/istanbula-yakin-tatil-yerleri-avsa-adasi sayfasında İstanbul'dan ulaşımı konusunda bilgiler aktarılmıştır
  • Kurban bayramı öncesi ve sonrası 2 kişi İstanbuldan Avşaya vapurla gidiş dönüş 320tlyi geçiyor. Ateş pahası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.