Şimdi Ara

İstanbulda araba öğrenmek için uygun yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
29.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir konu mevcut.Ben hem güncel bir konu olmasını istedim diğer bir sıkıntıda bazı yerler paralı olmuş yada değişmiş, güncel olarak sizlerden bilgi almak istedim.

Kardeşime direksiyon dersi vermem gerekiyor, İstanbul Avrupa yakasında rahat edebileceğimiz yer tavsiyesi istiyorum siz değerli forum üyelerinden.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Merkez kampüsü,
    Olimpiyat stadının çevresi,
    Bakırköy Adliye sarayının yanındaki Cumartesi pazarı alanı,
    Başakşehirde bazı yerler diye belirtmiş arkadaşlar, ama tam olarak neresi bilmiyorum,
    Bahçeşehir denmiş yine yer belirtilmemiş,
    Zeytinburnu miting alanı,
    Marmaray yakınlarında bir alandan söz edilmiş oda tahminimce miting alanıdır ,

Güncel olarak bilgi verebilirseniz ve eklemek istediğiniz bir yer olursa sevinirim.

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Araba Öğrenmek İçin En Uygun Yerler

İstanbul'da araba sürmeyi öğrenmek isteyen sürücü adayları için çeşitli uygun yerler mevcuttur. Bu yerler arasında Başakşehir'deki sürüş eğitimi alanları ve Avrupa Yakası'ndaki direksiyon çalışma parkurları öne çıkmaktadır.

Başakşehir Araba Sürme Yerleri

Başakşehir, araba sürüşü öğrenmek için uygun bir bölgedir. Burada, geniş ve güvenli sürüş eğitim alanları bulunmaktadır. Bu alanlar, sürücü adaylarının trafikten uzak bir ortamda rahatça direksiyon çalışmasına olanak tanır.

Avrupa Yakası Araba Kullanma Yerleri

Avrupa Yakası'nda da araba kullanmayı öğrenebileceğiniz birçok yer vardır. Özellikle İkitelli ve Arnavutköy bölgelerinde, tecrübeli eğitmenler eşliğinde direksiyon çalışma parkurları hizmet vermektedir. Bu parkurlar, trafikteki gerçek koşulları simüle ederek sürücü adaylarının güvenli bir şekilde deneyim kazanmalarını sağlar.

Nerede Direksiyon Çalışabilirim?

İstanbul'da direksiyon çalışabileceğiniz yerleri araştırırken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Eğitmenlerin deneyimi ve nitelikleri
    • Sürüş eğitim alanının güvenliği ve uygunluğu
    • Kullanılan araçların yeni ve bakımlı olması
    • Ders ücretleri ve ödeme seçenekleri

Araba Sürme Yerleri

İstanbul'da araba sürme yerleri ararken, internette araştırma yapabilir veya arkadaşlarınızdan ve ailenizden öneriler alabilirsiniz. Ayrıca, sürücü kurslarına danışarak da araba sürme yerleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Avrupa Yakası Araba Kullanma Yerleri 2023

Avrupa Yakası'nda araba kullanma yerleri güncel olarak değişebilmektedir. Bu nedenle, en güncel bilgiyi ilgili kurumların web sitelerinden veya sosyal medya hesaplarından alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bahçeköy yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Bahçeköy yolu

Tam olarak neresi hocam, ben çok iyi bilmiyorum o yüzden soruyorum.

• Kagithanede hasbahce yolu ve dere diye tabir ettigimiz yol var. Genelde surucu kursu da oralarda calistiriyo adaylarini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

Bahçeköy yolu

Maslak'tan Sarıyer'e giderken sola dönüş. Yani Atatürk Oto Sanayi ile Tarabyaüstü arasında, Çamlıbahçe Mahallesi civarı.

Anadolu yakasında ise Acarkent - Riva arası var.

• anadolu yakasi icin pendikteki green park otelinin onu. baya genis alan pazar yeriyle birlikte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

Bahçeköy yolu

Maslak'tan Sarıyer'e giderken sola dönüş. Yani Atatürk Oto Sanayi ile Tarabyaüstü arasında, Çamlıbahçe Mahallesi civarı.

Anadolu yakasında ise Acarkent - Riva arası var.

Anladım, teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

anadolu yakasi icin pendikteki green park otelinin onu. baya genis alan pazar yeriyle birlikte.

Katılıyorum, Pendik'te Greenpark'ın önü çok uygun. Hatta pazar yerinde direklerin arasında slalom bile yapabilirsiniz

• istanbulda yürüyecek yer bile yokpazar sabahı erken kalk bütün yollar senin

• atatürk olimpiyat stadı kayaşehir-başakşehir yolu üzerinde boş alanlar var.
  • Kazlicesme meydani çok ideal
    Ben orada öğrendim.

• bayrampaşa carrefour
  • Kazlıçeşme meydanı gerçekten rahat, öneriler için teşekkürler arkadaşlar.

• Başakşehir'deki bazı yerler dedikleri OyakKent'in oradaki yollardır. Yollar gayet düzgün ve boş oluyor, sürücü kursları da orayı kullanıyor, aynı zamanda sınav parkuru.
    Bu arada İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'ne öyle her isteyeni alıyorlar mı? Hele ki araba sürmeyi ögrenmek için? Hayır biz öğrencilere fahiş fiyatlar çekiyorlar da otopark için o yüzden soruyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

Başakşehir'deki bazı yerler dedikleri OyakKent'in oradaki yollardır. Yollar gayet düzgün ve boş oluyor, sürücü kursları da orayı kullanıyor, aynı zamanda sınav parkuru.
    Bu arada İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'ne öyle her isteyeni alıyorlar mı? Hele ki araba sürmeyi ögrenmek için? Hayır biz öğrencilere fahiş fiyatlar çekiyorlar da otopark için o yüzden soruyorum.

Maslak kampüsü ücretli diye duydum bende ama ne kadar ücret talep ediyorlar bilmiyorum.

• Kazlisecme meydani duruyor mu ?

• Kağıthanede ki kursların eğitim verdiği yerde aldım ben ehliyeti tavsiye etmiyorum orayı kalabalık ve güzel değil. Bakırköy pazarı başlangıç için güzel. Bahçeköyün virajları güzel. Ben sarıyer-garipçe taraflarında pratik yapmıştım tavsiye ederim.

• Olimpiyat stadının oralara da bakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Olimpiyat stadının oralara da bakmanı öneririm.

Olimpiyatin etrafini kullanma ihtimalimiz var mi izin verirler mi ?

• coCloud kullanıcısına yanıt
    Olimpiyatın çevresinde araba kullanmayı öğrenmek adına sürenlerin olduğu belli olan bir yer görmüştüm, stadın tam iç kısmında değil ama dibinde neredeyse, eğer işim düşerse aklımda bulunsun dedim, açık adres veremiyorum ama Başakşehir kayaşehir tarafları bu konuda çok fazla seçenek sunuyor diyebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.