Şimdi Ara

istanbulda at ile ise gitsem nasil olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikten yakittan toplu ulasimda kalabaliktan bktim bir at alip ise onunla gitsem nasil olur karsida park var isteyken oraya baglarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanki at alcak paran varsa bi motor alabilirsin onun yerine hem hayvanada zulum etmemis olursun

• At dediysem yaris ati degil sutcu beygiri kisa kadar gul gibi geciniriz hem havam olur

• Kumda çimde 4 çeker ama asfaltta nasıl gider bilemeyiz. Sonra atı sen taşıma. Yada lastik nal takarsın. Yaz nalı kış nalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ciddi ciddi düşünüyorum ama calinir diye almaya yanasamiyorum. Asfalttan gitmeye gerek yok at her yerden gecer. :D

• Al hocam dağ bayır gezersin

• Atla gideceğine ata git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTRanger59

Bende ciddi ciddi düşünüyorum ama calinir diye almaya yanasamiyorum. Asfalttan gitmeye gerek yok at her yerden gecer. :D

Yalniz degilim demekki

• Gelinlik giydirip topkapıda tecavüz ederler, cesedinide çöp kutusuna atarlar. Ata nolur bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

Kanki at alcak paran varsa bi motor alabilirsin onun yerine hem hayvanada zulum etmemis olursun

Zulüm derken neyi kastettin anlamadım.Sonuçta bahsettiğimiz canlı at.Hangi üstüne binilip kilometrelerce yol gidebilecek bir hayvan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin350

quote:

Kanki at alcak paran varsa bi motor alabilirsin onun yerine hem hayvanada zulum etmemis olursun

Zulüm derken neyi kastettin anlamadım.Sonuçta bahsettiğimiz canlı at.Hangi üstüne binilip kilometrelerce yol gidebilecek bir hayvan.

Hocam dogru ama istanbulda hayvana sadece zulum olur arabalarin icinde sokakta disarda insana benzeyen bi ton hayvan var ne yapcaklari belli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin350

quote:

Yemini suyunu eksit rtmexsen hiç bişi olmaz dediğin gibi at bu.zamanında kovboylar çöl geçiyomuş her yere de suruyolar bence bayada havalı olabilir

Uzerinde guzel bi duruş yakalayabilirsin

• Trafikten degil sadece bir Türk olarak at kutsal bir hayvan bana gore. Keske cidden atlari sehir ici ulasimda kullanabilsek.

• Sucukçular çalar kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Sucukçular çalar kesin

Kopeksiz at olmaz kopegimde arkadan gelir onlar beraber takilir parkta

• kanatlısını bul bence. uçarsında
  • At hırsızı riski var

• luzyto kullanıcısına yanıt
    Atın ve itin (eğer yollara yaparlarsa) poklarını toplamak da spor olur sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Atın ve itin (eğer yollara yaparlarsa) poklarını toplamak da spor olur sana

Dogal oldugu icin iki gunde cozunur onlar olmadi belediyeye organik gubre diye satariz

• Türk değilsen at alma dostum
    Türk isen alabilirsin genetik olarak binersin ben ilk seferinde öğrendim hiç ata binmemiştim daha önce yoksa mazallah yeri öpersin Turan ırklarından olursan avantajın olur Türk,moğol,macar,japon zaten hepsi birdir bunların ve unutma muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asıl kanda mevcuttur Tengri Biz Menen Tanrı Türkü Korusun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.