Şimdi Ara

İstanbulda Kalacak yer Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet cuma cumartesi pazar istanbulda kalacak yer arıyorum ama ne kadar polisevi öğretmenevi varsa aradım yer bulamadım artık mecburen otel tarzi yerlerde kalacam 50 70 tl bandında(geceliği) eli ayağı düzgün bir yer bulabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksaray otellerinde kalmada nerde istersen kal
  • Aksarayin zaten Türkiye ile bir alakasi kalmamis. Tüm Arap dolmus! Sonumuz harap!

• papa roncalli'de bunk hostel var. gecesi 30tl falan.
  • Su anki fiyatlari nasil bilmiyorum ama Istanbul ziyaretlerimde avrupa yakasinda kalacaksam Ortakoy Hot Budget ta kaliyorum. Ortakoy camiine yuruyerek 5 dakika. Eski ahsap bir binayi otele dondurmusler. Gecen sene booking aktifken 100 lira bandinda kaliyordum sadece oda. Otelden fiyat alabilirsiniz.

• Söylediğin fiyatlarla Aksaray'da eli ayağı düzgün olmayan yerlerde kalabilirsin.

İstanbul'da ortalama yani temiz ama hijyenik olmayan, uyunabilecek ama sessiz huzurlu ve konforlu sayılmayan, kapını kilitleyebileceğin ama güvenli olarak adlandıramayacağım oteller 100-120'den başlar, bu belirttiklerimde olmayan, sayılmayan vs. ler de olsun istiyorsan muhitine göre 175-200 TL den başlayan fiyatlarla bulabilirsin

İstanbul'da otel fiyatları € üzerinden gidiyor ve kur şu an 4,33 zaten kurdan bir kere çarpılıyorsun, 2. side kalite / performans direk etkiler. 2. si artık o çok güvendiğiniz booking'te yok o yüzden otelden alınan fiyatlar hep yüksektir, en iyisi bir acenteye gidip ondan almak.

İstanbul'da artık konaklama çok ayağa düştü. Arkadaşım var sigara plasiyerlik yapıyor, Aksaray, Laleli Beyoğlu gibi ilçelerde adam bakkalını kapatmış, içine alaabildiğince yatak sıydırmış, geceliği hafta içi 25 TL den hafta sonu 45 TL den veriyor diyor.

Ben markete mal vermeye gittim adam pansiuyona çevirmiş dükkanı iyi mi dedi. Kalan kim? Başta Suriyeliler olmak üzere mülteciler, tası tarrağı toplayıp İstanbul'a gelip te ilk günden ortada kalanlar. vs. Marketçilikten daha çok kazanıyorsa adam sen düşün İstanbul'da konaklamaları ve fiyatlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 19 Ekim 2017; 12:18:2 >

• Bu ay başı zeytinburnu novotel’de 190 liraya konakladım. AccorHotels loyalty gold üyeyim. 2 gün önce aynı gruba ait esenyurt ibis’te 235 liraya konakladım. 39 euro olan gecelik ücret birden 55 euro oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.