quote:Orijinalden alıntı: ǤЅ Bi yer var ama öyle kuru tarifle bulamazsın, ben de geliyim mi sizle yolu gösteririm?
quote:Orijinalden alıntı: ǤЅ Bi yer var ama öyle kuru tarifle bulamazsın, ben de geliyim mi sizle yolu gösteririm? ulan ne güldüm ya
quote:Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson benim var ama söylemem çünkü ben gidiyorum kızla Sevabina pm den soyle
quote:Orijinalden alıntı: onboardx quote:Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson benim var ama söylemem çünkü ben gidiyorum kızla Sevabina pm den soyle aktif olarak kullanıyorum kusura bakma
quote:Orijinalden alıntı: W.Fichtnerquote:Orijinalden alıntı: onboardx quote:Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson benim var ama söylemem çünkü ben gidiyorum kızla Sevabina pm den soyle aktif olarak kullanıyorum kusura bakma Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: onboardxRamazan bitti rahatız artıkKızı bize bırakıp kendin kömürlüğe inebilirsin
quote:Orijinalden alıntı: onboardxRamazan bitti rahatız artıkdün bende çok aradım ama bulamadık :D apartman düşündük sonra vazgeçtik bayramın 2. günü magaza kabinini uygun gördük düşünüyoruz :D
quote:Orijinalden alıntı: Moxeedün bende çok aradım ama bulamadık :D apartman düşündük sonra vazgeçtik bayramın 2. günü magaza kabinini uygun gördük düşünüyoruz :DAlıntıları Göster Gel bizim evi kiralayım sana ücrette anlaşırız
quote:Orijinalden alıntı: drejtcGel bizim evi kiralayım sana ücrette anlaşırız Alıntıları Göster Bildiğim mekanlar var :)
quote:Orijinalden alıntı: Dr_NietzcheBildiğim mekanlar var :)Alıntıları Göster Mekan isimlerini yazanlar, böbrekleri sarıp mı verirsiniz yoksa kendim gelip mi alayım