Şimdi Ara

İstanbulda oturanlar nova fiyatları ve çeşitliliğini nerde bulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda yaşıyorum.Aşagıdaki ürünler ankarada bir firmanın ürünleri bu ürünleri bu fiyatla istanbulda nerede bulabilirim?
    Ha unutmadan 3-4 ayrı yer olsun istemiyorum gidip tek yerden alacam ve orada toplatacağım

İntel 8400 .................................195$
    EP35-DS3R ...............................127$
    kingston ddr2 800 2x2048...........111$
    seagate 500 32 mb ....................107$
    8800GT Zalman Fanlı Gıgabayt....188$
    Samsung 932NW........................236$
    Thermaltake soprano..................111$

• nova bilgisayar ürünlerinihttp://www.cozum.com.tr/ bu firmadan alıyor diye hatırlıyorum 2 saat beklemiştim bir monitör gelicek toptancılarından diye istanbuldaki bayisiyle konuşursan belki yardımcı olabilirler şu da msn adresleri: msn@novabilgisayar.com sürekli açıklar onlara bi sor bakalım kargo konularını
  • Exa, Vatan, Gold:)

Ama bunların arasında sadece Exa'yı tavsiye ederim.
  • inventus tan alabilirsin galiba sadece ekran akrtı yok onuda palit 8800gt alırsın biter
  • inventus ta bir bak derim yalnız orda gigabyte 8800gt ile monitör yok
    http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm
    ekran kartını palit 8800gt yaparsın(veya ekran kartını başka bir yerden alırsın)
  • Evet Inventus'a da kesinlikle bak derim çok iyi hizmetleri var...

Eğer orada bulamazsan Exa,Eksen gibi yerlere bakabilirsin.
  • exa nın fiyatlarını inceledim..novaya göre çok az daha pahalı gibi geldi
    8400 nıovada 195 exa da 208
    monitör novada 236 exa da 248

inventusa da bakıyorum teşekkür ederim
  • biraz önce eksen e baktım

cpu 224$
    8800gt 265$
    lcd 278$

Abi istanbulda oturup da Ankaradan sipariş verebileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama durum bu malesef....
    -Demek koca istanbulda Ankaradaki gibi dükkanlar yok..
    -ilğinç olan aradığım ürünü tek dükkanda bulamadığım gibi hemde daha pahalıya alıyorum.

Arkadaşlar hakketten bu durum cansıkıcı başka inceleyebileceğim yerler yokmudur, istanbul için...Böyle olursa ankaradan sipariş vericem(Çok saçma geliyor hala ama mecburen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrullah -- 26 Mayıs 2008; 21:38:05 >
  • NOVA, İstanbul'a gel. Burası daha şen.
  • eskişehir'e de gelsin, 3 saatlik yol
  • Bu durumun mantıklı bir açıklaması varmı acaba bilen varsa yazarsa memnun olurum hem millet de aydınlanmış olur...
    Çocuklara bir oyun sistemi toplayalım dedim..ama istanbul da oturup ankaradan sipariş verebilme ihtimalinin bir açıklaması vardır umarım.. Yani neden Ankarada bu hizmet var da burada yok..

Aradığımız herşeyi tek dükkanda uygun fiyata bulabileceğimiz bir yer neden istanbulda yooooook..
  • inventus ucuz ve hizmet olarak iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekström

inventus ucuz ve hizmet olarak iyidir.

Sitelerini inceledim. evet fiyatları fena degil ama Her ürünü bulmak zor gibi gözüküyor.. mail attım fiyat teklifi istedim bakalım ne cevap gelecek
  • Exada sitedeki fiyatlar üstünden indirim yapabilme olanağı var sitedeki fiyatlara bağımlı kalmayın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Exada sitedeki fiyatlar üstünden indirim yapabilme olanağı var sitedeki fiyatlara bağımlı kalmayın derim.

kesnlkle katılıyorum
    gecen hafta exaya fiyat almaya gittm ve sitesnde 224 olan e8400 cpu 199 dolara düştü
    en iyisi gidip adamlarla konuşmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm660 -- 27 Mayıs 2008; 21:41:21 >
  • bana 309 ytlden 275 ytlye düşürdüler yarın alıcam sanırım. biraz daha mı zorlasam acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.