arkadaslar ben uc hafta sonra istanbulaz gelecegim bana iyi bir peugeot servisi tavsiye edermisiniz .beykoza yakin biyerlerde olursa benim icin iyi olur istanbulu hic bilmiyorum .beykozda kalacagim. ve gelmiskende yol bilgisayarinin ekranini deyistirdsim bilgisayara girecek ayarlama yapilacak sadece. beykoza yakin peugeot garagini tarif ederseniz sevinirim adres te olabilir .
aktif iriyıl var libadiyede pek yakın sayılmaz ama iyi diyorlar.
Herhalde artik sizin icin servis ihtiyaci guncelligini yitirdi sanirim. Ancak ben yine de Aktif-İriyil servisi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Son iki arabami oradan almama ragmen, servis kalitesi ve musteriye olan yaklasimlarindan hic memnun olmadigim icin 5 yildir CAN Peugeot - Dudullu'dan servis hizmeti almaktayim. Kesinlikle tavsiye ederim. Dort dortluk bakim ve ilgi mevcut. İciniz rahat olarak gidebilirsiniz.
Istanbul içinde bende servis seçmek istiyorum, ana konuda da yazdım fakat 1 kişi cevap verdi sadece.
Servis aralıkları uzun olduğundan yerinin pek önemi yok.
Bilgili, ilgili ve titiz çalışan bir servis olması lazım. Şimdiye kadarki tecrübelerinize göre tavsiyeleriniz nedir?
can peugeot servisinin adresini alabilirmiyim varsa istanbulu hic bilmiyorum onun icin navigasyon ile gidecegim adres lazim mumkunse simdiden yardimlariniz icin tesekurler.