Şimdi Ara

İstanbulda Sağlam Body Building Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbula okulum nedeniyle taşındım ve body building ile ilgilenmek istiyorum fakat İstanbulu hiç bilmediğim için spor salonunada rastgele gitmek istemiyorum.
    Varmı bildiniz güzel,sağlam body building salonları.
    Gidenler bilenler yardımcı olabilirlermi.

Not:Sağlamdan kasıtım ilgi alakanın iyi olduğu bir yere gitmek istiyorum.Sağlıklı düzgün body yapmak istiyorum.
    Fiyatı hiç sorun değil aylık 200 tl ye kadar bile verebilirim yeter ki adam akıllı bir salonda sağlıklı ve sağlam body yapmak.

• Essporto, hillside, enka, tsyd. Eger levent tarafinda oturuyorsan bu salonları tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zeytinburnu tarafında oturuyorum.Yeni taşındım gelip gitmek sıkıntı olurmu essporto ya yada daha yakında böyle yerler varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostii

Hocam zeytinburnu tarafında oturuyorum.Yeni taşındım gelip gitmek sıkıntı olurmu essporto ya yada daha yakında böyle yerler varmı

Z.burnu Polis yada Trafik Genel Merkezi var onun hemen aşağısında klas bir spor salonu var oraya bir göz at derim. Z.burnu ortak nokta her yer yakın ama gidip gelmen senin için zor olur ayrıyetten ekstra masraf
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bakacağım dediğin mekana.
    Peki hocam hiç gittinmi o spor salonuna ortam nasıl hocalar falan varmı ?
  • Ostii kullanıcısına yanıt
    Ortam zeytinburnunda bulabileceğin elde tutulur salonlardan idi diğerlerinde testersteron kaynıyordu orası pahalı kaçarsa o yoldan aşağı devam et BİM i görene kadar az geçince sağa dön mahalle arası 4 yol var sola döndün mü hemen altta var. Birde tren istasyonuna giderken ana cadde de var , gitmedim neden dersen hiç o kadar uzun süre dedemi çekemedim hadi evlen evlen diye tutturunca max. 1 hafta :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.