Şimdi Ara

İSTANBULDAKİ EN KÖTÜ ÜNİVERSİTEYİ SEÇİYORUZ (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
4
Favori
24.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İSTANBULDAKİ EN KÖTÜ ÜNİVERSİTEYİ SEÇİYORUZ (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2024)
Giriş
  • Arkadaşlar herkes lütfen oylasın tercih yapacak arkadaşlar daha temkinli olur

• Nişantaşı yaz bu ikisini yazma sadece onu söylüyorum geçen bi konu açmıştı arkadaşın biri yökün sitesinden bi link atmıştı ünilerin durumunu gösteriyodu en kötü ikisi aydınla arel aydını zaten duyuyodum da arelin varlığını geçen sene öğrendim ikisi de birbirinden beter millet bide para veriyo şaşıyorum yemin ederim
    Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'daki En Kötü Özel Üniversiteleri Belirlemeye Yönelik Anket

İstanbul'daki en kötü özel üniversiteleri belirlemek için bir anket başlatıyoruz. Hedefimiz, öğrencilere eğitim seçimleri konusunda bilinçli kararlar vermeleri için tarafsız ve gerçekçi bilgiler sağlamaktır.

Anketimize katılarak, deneyimlerinizi paylaşabilir ve hangi üniversitelerin öğrenciler için en olumsuz sonuçları doğurduğunu belirlememize yardımcı olabilirsiniz. Anket, öğretim kalitesi, tesisler, öğrenci desteği ve mezuniyet sonrası iş olanakları gibi çeşitli faktörleri kapsamaktadır.

Katılımınız, gelecekteki öğrencilerin bilinçli eğitim kararları vermelerine yardımcı olacaktır. Anketi şu adreste bulabilirsiniz: [Anket Bağlantısı]

En Kötü Özel Üniversiteler:

Anketimiz, aşağıdakiler de dahil olmak üzere İstanbul'daki en kötü özel üniversiteleri belirlemeye odaklanacaktır:

• En kötü vakıf üniversiteleri
    • Türkiye'nin en kötü özel üniversiteleri
    • İstanbul'daki en kötü üniversiteler

Anahtar Kelimeler:

• En kötü özel üniversiteler
    • En kötü üniversiteler
    • İstanbul en kötü üniversiteler
    • İstanbul'un en kötü üniversitesi
    • Türkiye'nin en kötü özel üniversiteleri
    • En kötü vakıf üniversiteleri
    • İstanbul'daki en kötü üniversiteler
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğerlerini bilmiyorum ama haliç demem. keşke o kadar param olsa da tıptan yatay geçiş yapsam devlete hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSTANBULDAKİ EN KÖTÜ ÜNİVERSİTEYİ SEÇİYORUZ (ANKET)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bi tanesini ilk gördüğümde apartman sanmıştım hangisini oldugunu bilmiyorum ama
  • Nişantaşı üniversitesi
    Kapısının önünden geçene burs veriyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 31 Temmuz 2020; 17:16:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wiz9 W kullanıcısına yanıt
    buydu herhalde :)
  • İst aydının olduğu listede birinciyi tartışmaya gerek yok isteyen yökten durumuna baksın arel ile aydın zirveyi kapışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Scrubs__

Diğerlerini bilmiyorum ama haliç demem. keşke o kadar param olsa da tıptan yatay geçiş yapsam devlete hemen.
    Haliç iyi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

İst aydının olduğu listede birinciyi tartışmaya gerek yok isteyen yökten durumuna baksın arel ile aydın zirveyi kapışır
    Yazmayı düşünüyordum hocam o kadar mi kötü

• Gözüm Esenyurt'u aradı.

• er12345 E kullanıcısına yanıt
    Nişantaşı yaz bu ikisini yazma sadece onu söylüyorum geçen bi konu açmıştı arkadaşın biri yökün sitesinden bi link atmıştı ünilerin durumunu gösteriyodu en kötü ikisi aydınla arel aydını zaten duyuyodum da arelin varlığını geçen sene öğrendim ikisi de birbirinden beter millet bide para veriyo şaşıyorum yemin ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

Nişantaşı yaz bu ikisini yazma sadece onu söylüyorum geçen bi konu açmıştı arkadaşın biri yökün sitesinden bi link atmıştı ünilerin durumunu gösteriyodu en kötü ikisi aydınla arel aydını zaten duyuyodum da arelin varlığını geçen sene öğrendim ikisi de birbirinden beter millet bide para veriyo şaşıyorum yemin ederim
    Beykent nasıl hocam

• Sabancı'nın da olması gereken liste
  • er12345 E kullanıcısına yanıt
    Bu ikisinden kötü değil ama iyi de değil yani bunlar tercih edilecek okullar değil dostum bende para olsa bunlara vereceğim parayla gider polonyada ukraynada okurdum

HCHSJXSHXHSDJX hayallerdeki üniversite

• Gecen onume istanbul ayvansaray unisi reklami cikmisti. Bari ismine biraz caba harcasaydiniz yaw

• İSTANBULDAKİ EN KÖTÜ ÜNİVERSİTEYİ SEÇİYORUZ (ANKET)

• deadliestsociety kullanıcısına yanıt
    burası hangi okul hocam

BUNE LAN AÜAÜWKFMFMEŞQİDŞFLSŞİDLV

• İstinye neden bu kadar oy almış ortalama bir üni değil mi orası listede ondan çok daha kötü yerler var bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.