1.) KOÇ TIP 2.) CERRAHPAŞA İNG TIP 3.) CERRAHPAŞA TÜRKÇE TIP 4.) İSTANBUL MEDENİYET TIP 5.) ACIBADEM TIP 6.) BEZMİ ALEM VAKIF TIP 7.) MARMARA TIP 8.) BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TIP 9.) İSTANBUL TÜRKÇE TIP 10.) İSTANBUL İNGİLİZCE TIP 11.) YEDİTEPE TIP 12.) SAĞLIK BİLİMLERİ MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINA BAĞLI TIP 13.) HAMİDİYE TIP @Yuruyenmuhendis ne düşünüyorsun |
İstanbuldaki iyi tıplar sıralaması tus puan ortalaması

-
-
Bilmem tus puanlarıyla çok ilgilenmiyorum zamanla oturur mezun verdikçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
burada kadroya bakabilirsiniz , bunlar maalesef ki iftira atıyorlar
olum sizin kafanız mı güzel neyi yarıştırıyonuz anlamıyorum la babanızın üniversitesi filan mı ne bu fanatiklik
-
İftira atıyorlar bu hangi okul iyi yarışı değil benim okulumun imkanlarını spekülasyonla karalamaya çalışıyorlar
Okul başarılarını niye bu kadar umursuyorsunuz ki önemli olan kendinizin başarısı. Ben istediğim bölümü kazanamadıktan sonra ne yapayım bizim ünidekilerin iyi yerleri kazanmasını.
Olm bu tablo sadece temel bilimleri gösteriyor . Yök klinik hocaları niyeyse koymamış . Eğitim araştırma hastanelerinde bizim kadrolu hocalarımız var ama yök göstermiyor enteresan bir şekilde. Tablodaki doç , prof ve doktor öğretim üyeleri temel bilim hocaları
https://akademik.yok.gov.tr/AkademikArama/view/searchResultviewListAuthorAndUniversities.jsp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 4 Aralık 2023; 1:0:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X