Şimdi Ara

İstanbuldaki vakıf üniversitelerine yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapmak istiyorum.geçmek istediğim bölüm özel eğitim öğretmenliği. kafamda medipol üniversitesi veya aydın üniversitesi var. bu üniversiteler dönem arasında veya dönem sonunda kontejan açıyorlar mı? geçmek istediğim bölüme tam burslu girecek şekilde puanım yetiyor, geçiş yaparsam tam burslu olur muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 12 Kasım 2016; 17:49:9 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old yeller -- 16 Kasım 2016; 22:16:40 >
  • 2. döneme başlamadan bile açıyorlar. Tabi iyi takip etmen lazım kaç kişilik şartları ne gibisinden her yüksek öğrenim kurumunun şartları farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhn26

2. döneme başlamadan bile açıyorlar. Tabi iyi takip etmen lazım kaç kişilik şartları ne gibisinden her yüksek öğrenim kurumunun şartları farklıdır.

hocam medipole burs olayını 3 kere sordum 2 defa tam burslu olursun dediler, 1 defa puanına göre burs veremeyiz bursssuz veya %25 burslu olursun dediler. hocam peki sence özel eğitim bölümüne kontejan açarlar mı? (özel eğitim öğretmenliği ilk öğrencilerini bu yıl aldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhn26

2. döneme başlamadan bile açıyorlar. Tabi iyi takip etmen lazım kaç kişilik şartları ne gibisinden her yüksek öğrenim kurumunun şartları farklıdır.

hocam medipole burs olayını 3 kere sordum 2 defa tam burslu olursun dediler, 1 defa puanına göre burs veremeyiz bursssuz veya %25 burslu olursun dediler. hocam peki sence özel eğitim bölümüne kontejan açarlar mı? (özel eğitim öğretmenliği ilk öğrencilerini bu yıl aldı)

O konuda bilgim yok çünkü üniversite kafasına göre davranır. Atıyorum Osmangazi Üniversitesi kafasına göre Bilgisayar mühendisliği bölümüne 5 kişi açar istese açmaz. Ama vakıf üniversitelerinde tuttuğuna kazık atar :) mümkün olduğunca fiyatı kırmaya bak. Dershane gibidir, kimini 5.500'e kimini 1000 TL'ye

• Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Zaten tam bursa puanım yetiyor tam burs vermezlerse önünden bile geçmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Anladım hocam teşekkür ederim. Zaten tam bursa puanım yetiyor tam burs vermezlerse önünden bile geçmem

Rica ederim dediğim gibi tepelerine bin
  • Medipol üniversitesinde okuyorum ve fiyat konusunda belkide Türkiye'de en iyi üniversite diyebilirim gerçekten birçok vakıf üniversitesi gibi ticari amaç gütmüyorlar.Mesela alttan dersin kaldığında devlet üniversiteleri bile para alıyorken bizim üniversite tek kuruş almıyor, vakıf üniversitelerinde alttan kalan bir ders için ortalama 1000 lira gibi para ödüyosun ama bölümün hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ualfonzo

Medipol üniversitesinde okuyorum ve fiyat konusunda belkide Türkiye'de en iyi üniversite diyebilirim gerçekten birçok vakıf üniversitesi gibi ticari amaç gütmüyorlar.Mesela alttan dersin kaldığında devlet üniversiteleri bile para alıyorken bizim üniversite tek kuruş almıyor, vakıf üniversitelerinde alttan kalan bir ders için ortalama 1000 lira gibi para ödüyosun ama bölümün hakkında hiçbir bilgim yok maalesef

hocam cevabın için çok teşekkür ederim. zaten medipol üniversitesinden umutluyum yatay geçiş konusunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.