Şimdi Ara

istanbuldan barcelonaya bisiklet turu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istanbul' dan barcelonaya bisiklet ile gitmeyi planlıyorum.
    daha önce sinek sekiz yayınevi sahibi irem çağil hanım bunu başarmış.
    kendisinin yol haritasını edindim. nacizane araştırmalarım sürüyor.
    elimde 2013 hybrid merida crossway 100d mevcut. şu an yolculuk öncesi çanta km saati lastik yaması kıyafet gps vb. gereçleri bakınmaktayım.
    uzun yol yapmış bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
    en ufak bir uyarınız bilginiz tecrübeniz benim için çok önemli ve değerli. buradan rica ediyorum bilgi birikiminizi paylaşınız
    2 senedir bisiklet sporu ile ilgileniyorum en uzun turum 50 60 km civarı şimdi ise 2900 km amaçlıyorum.
    uzun yol yapmış arkadaşların misal en iyi arka arttıcı veyahut en verimli ön far veya en faydalı lastik markasına kadar,
    temel düşüncelerinizi birikimlerinizi bikaç satırla bile olsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum
    herkese şimdiden teşekkürler.

• Konu dışına açarsan bunu orda baya bisiklet kulanan vardı
  • çok çılgınca birşey ben arabayla 2 km yere gitmeye üşeniyorum.Tavsiye verecek kadar anlamam bisikletten,malum uzun yol.kamyonlara,köpeklere vs dikkat et diyebilirim :) ve köpek kovucu bir alet var http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/dazer-2-kopek-kovucu-egitici-amerikan-mali-79163494#product-information ondan al bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.