Şimdi Ara

istanbuldan barcelonaya bisiklet turu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istanbul' dan barcelonaya bisiklet ile gitmeyi planlıyorum.
    daha önce sinek sekiz yayınevi sahibi irem çağil hanım bunu başarmış.
    kendisinin yol haritasını edindim. nacizane araştırmalarım sürüyor.
    elimde 2013 hybrid merida crossway 100d mevcut. şu an yolculuk öncesi çanta km saati lastik yaması kıyafet gps vb. gereçleri bakınmaktayım.
    uzun yol yapmış bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
    en ufak bir uyarınız bilginiz tecrübeniz benim için çok önemli ve değerli. buradan rica ediyorum bilgi birikiminizi paylaşınız
    2 senedir bisiklet sporu ile ilgileniyorum en uzun turum 50 60 km civarı şimdi ise 2900 km amaçlıyorum.
    uzun yol yapmış arkadaşların misal en iyi arka arttıcı veyahut en verimli ön far veya en faydalı lastik markasına kadar,
    temel düşüncelerinizi birikimlerinizi bikaç satırla bile olsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum
    herkese şimdiden teşekkürler.

• yuh!

maksat up olsun.
  • Böyle bir tur için gün de minimum rahatlıkla 100 110km yol yapmanız gerekiyor ve tek başınıza olursanız eğer bazı zorluklarda bıkkınlık gelebilir ve geri dönebilirsiniz. Bence performansınızı arttırıp ve iyi deneyimli bir yol arkadaşı bulun derim. Diğer geri kalan araç-gereçler kolaydır, başarılar dilerim şimdiden ve takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Böyle bir tur için gün de minimum rahatlıkla 100 110km yol yapmanız gerekiyor ve tek başınıza olursanız eğer bazı zorluklarda bıkkınlık gelebilir ve geri dönebilirsiniz. Bence performansınızı arttırıp ve iyi deneyimli bir yol arkadaşı bulun derim. Diğer geri kalan araç-gereçler kolaydır, başarılar dilerim şimdiden ve takipteyim...

gurkan genc dunya turunda 40-60 km gidiyo gunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Böyle bir tur için gün de minimum rahatlıkla 100 110km yol yapmanız gerekiyor ve tek başınıza olursanız eğer bazı zorluklarda bıkkınlık gelebilir ve geri dönebilirsiniz. Bence performansınızı arttırıp ve iyi deneyimli bir yol arkadaşı bulun derim. Diğer geri kalan araç-gereçler kolaydır, başarılar dilerim şimdiden ve takipteyim...

Yeri geldi mi 200 km de yapıyor. Yani bunu planlayan adam günde 100'ü rahat yapabiliyor olması lazım.

Mesajım bulunsun akşam bir şeyler yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Yeri geldi mi 200 km de yapıyor. Yani bunu planlayan adam günde 100'ü rahat yapabiliyor olması lazım.

Mesajım bulunsun akşam bir şeyler yazarım.

neden barcelona ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım günün birinde bu idealini gerçekleştirirsin. bakman için Serkan Taşdelen'in sitesini önerebilirim. Ayrıca tüm uzun yol turcularının izlenim ve önerileri sana yardımcı olacaktır.
    İyi pedallamalar :)

http://www.pedalla.com/
  • Düşünce güzel ama daha önce hiç uzun tur tecrübeniz yoksa çok zor olur, hem de tek başına ve bilnmeyen ülkerde.

Bence Türkiye içi ufak turlara başlayıp bu Barcelona turunu bikaç yıl erteleyin. Mesela 1-2 haftada yapacağınz bir Karaedeniz turu size birçok konuda fikir verebilir. Böyle böyle yapacağınız turlarla hem olayı ve limitlerinizi öğrenir, hem de fazlasıyla tecrübe edinirsiniz.
  • bisiklete baktım da bagaj çamurluk vs. vs. yok tam alacağım bisiklet gibi bu tip bisikletlere uyduruluyor mu bagaj yani tur bisikleti kadar iş görüyor mu
  • Biraz tuzlu olucaktır. Malum, yol haritası üzerind euro kullanan ülkeler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.