Şimdi Ara

İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
32
Favori
14.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya tarihleri gözükmediği için yeniden yükledim. Sitede "İstanbulkart ile tek seferde ödeme limiti ₺1.000" şeklinde yazıyor. Dijital hesap/İstanbul kart için de geçerli mi bilmiyorum, ilgililerin haberi olsun. "İstanbulkart Mobil’den POS’ta TR Karekod ile yapacağın alışverişlerinde %25 nakit iade fırsatını kaçırma! " tek seferde yapmak zorunda olunmadığı anlaşılıyor.

Carrefourda hızlı kasada qr ile ödemede Akbankı seçtiğimde kullanamamıştım, Yapıkrediyi seçince ödemeyi almıştı. Aynı gün Migros jet kasada qr ile ödemede 2-3 defa denedim, kullanılabilir günlük limiti yeterli seviyeye çıkarsam da ödeme onaylanmadı.

İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 2 Ocak 2025; 14:49:0 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

ön ödemelerdeki paraların faizde kullanılması söz konusu değil. %100ü tcmb de saklanır

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    bilginin kaynağı nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

önce bir ne nedir öğren de ondan sonra çamur at. 

• Ödülün yüklenme tarihi 16 şubat, yani daha 1,5 ay olmasına rağmen, bu konuda bir insan evladının çıkıp da bu konuda hiç şikayet etmemesi, bu kampanyayı düzenleyenlerin 1,5 ay niye beklediklerini sormaması, bundan hiç şikayet etmemesi çok şaşırttı... Kampanyayı beğenenlerin daha şimdiden 1,5 ay beklemeye dünden hazır olduklarını şaşkınlıkla izliyoruz... Hakiki sıcak fırsatçı, uzun bekleme sürelerini sorgular, şikayet eder... En azından eskiler böyle idi...

• Deger1i kullanıcısına yanıt
    ok

• Yakıt alınabilir sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    istanbulKart kampanyaları böyle, alıştık, hem şikayet etmiyoruz çünkü oranlar çok iyi

• dekareme kullanıcısına yanıt
    %5 harici piyasada daha iyisi olmadığı için hiç kimsenin ağzını açacak hâli kalmadı. Eskiden öyle miydi? Bu zamanda her kez şükrediyor bir şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet bekleme süreleri uzun ama 1,5 ay ile rekor kırdılar.. Öncekiler gibi bikaç hafta olsa neyse.. Artı olan iyi oran ile eksi olan uzun bekleme süresi birbirlerini götürünce bana göre elde sıfır kaldığı için, ben bu kampanyayı şimdilik pas geçiyorum. Belki ay sonu kullanırsam işte o zaman 2 haftalık bekleme süresi ile işime yarayabilir bu kampanya..

• Uygulamaya üye olsak İstanbul dışında kullanma şansımız oluyor mu ?

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya üye olmakla sadece üye olmuş oluyorsunuz hiç bir avantajdan vs faydalanamiyorsunuz. Yükleme yapsanız hesabınıza bile geçmiyor fiziki kartı NFC ile okutmadan telefonunuza. Ha belki EFT ile sanalkarta para atılabilir mi bilmiyorum ama yine de kart olmadan aynı şekilde yükleme yansımaz diye tahmin ediyorum.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Sizce bu tek seferlik mi yoksa toplam iade 300 TL ye ulaşana kadar iade verir mi? Mesela farklı tutarlarda qr odemesinin toplamı 300 TL ye kadar iade mi yoksa tek seferlik ilk ödediğin.qr in yüzde 25 mu iade çok karışık onu belirtmemisler

• Konu dışı::::
    Fiziki İstanbul kart alacağım İstanbul dışındayım. Kargo ile bana birisi gönderim yapacağını düşünürsek en uygun nasıl hallederim?
    Fikirlerinizi bekliyorum

• gecekralı1341 kullanıcısına yanıt
    PTT kitap kargo kampanyasıyla bi kitabın arasına koyup gönderilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bycan3r kullanıcısına yanıt
    Giriyor evet ama onlara İstanbulkarttan yükleme değil onlardaki İstanbulkart yükleme kampanyalarından faydalanıp İstanbulkart ile alışveriş yapmak gerek.

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Anonim kart aldırın kişiselleştirme yapmayı ve açık rıza izni vermeyi unutmayın aksi takdirde gelmez ödüller

• Bana dün hep hata vermişti, kullanamamıştım. Şimdi ayarlarda limit belirleme gördüm, limit 0 lira yazıyordu. Onu değiştirdim, belki bugün kullanabilirim.
    İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: 366.gün

Anonim kart aldırın kişiselleştirme yapmayı ve açık rıza izni vermeyi unutmayın aksi takdirde gelmez ödüller

plus kartta anonim satılıyoır mu? fiyatı nedir bu kartların

• ie36 kullanıcısına yanıt

İstanbulkart 130 TL uygulamayı yükledikten sonra dijital hesap açıp doğrulama yapacaksınız sanal plus ücretsiz olarak açılacak.

Diğer kart bedeleri;

https://www.istanbulkart.istanbul/price-limit

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.