< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) (2. sayfa)
-
-
Olabilir. Sağlam para var demek ki bu cashback lere rağmen. Neyse biz cashback imize bakarız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu karekodla ödemeyi migros jet kasalarda yapabiliyor muyuz
Hem bilmem diyorsun hem de bilmiş bilmiş yazıyorsun. İlginçsiniz valla.
Normalde oluyor ama az önce migrosta denedin olmadı. Uygulamada sorun var şu an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mono yu bılmıyordum tesekkurler
-
İstanbul'da yaşamayanlar için bu kartı çıkarttırmanın bir yolu yöntemi var mı, şu qr yükleme vs... kampanyaları için epey avantajlıymış sanal kart çıkartamıyor muyuz yada İstanbul'daki eşe dosta aldıramazmi mıyız
Arkadaşlar deneyen var mı QR ödemeyi ? Pos makinesinde sıkıntı yaşamayalım:)
İlk harcamaya sorun yaşamadım ikinci işlemde bakiye varken bakiye yetersiz uyarısı verdi, bazı poslar karekod ile ödemeye fast gibi işlem yapıyor, öyle bir pos muydu acaba? Bilen arkadaş varsa aydınlatsin lütfen.
Nfc dışında hesabı onaylamnn başka bir yolu var mı
Eşe dosta aldırın. Yüklerken de kazanmak için şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 1 Ocak 2025; 17:31:23 >
sanırsam kimlik fotosu çekiyordu o adımda, eğer telefonda nfc olmadığını tespit ederse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imam hayrına iş yapmaz, adam Tayyip 'in oyları kapmak için Fussilet süresini ezberledi.
https://www.haberler.com/ekrem-imamoglu-italya-da-belediye-baskanlarina-14761654-haberi/
dediğim gibi, cüzdan ayağına paraları toplayip faizde çalıştırma bile en basit yöntem. cüzdandaki paraları ipotek gösterip Avrupa bankasından kredi falan çeker ... 1 milyon kişi 100er tl yüklese 1 milyar tl eder. yükleme komisyonları da var %1 .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben denedim hata verdi . Ödemeyi yapmadı
"TECAHÜL-İ ARİF" diyoruz biz buna da boşver konuyu çokta kirletmeye gerek yok. güzel kampanya
-
Başlık altına gelmiş yine makarnacılar başlamış eleştirmeye. Adamlara hiçbir banka kredi vermiyor sürekli önlerine engel koyuyorlar adamlarda muhteşem bi inovasyonla dandik bir karttan ufak komisyonlarla banka yarattılar resmen. Eğer bunu da engellemezlerse 1-2 seneye belediyenin kredi vs çekmeye ihtiyacı kalmaz. 20 yıldır istanbul kartım var. Bu sanal kredi kartından harcadığım tutar bu 20 yıla eşit neredeyse.
-
Hocam kampanya şartlarında yazmıyor ama;
Sadece ilk qr ödemede mi veriyor %25 iadeyi ?
Günde 1 kez mi kullanılıyor ?
Kampanya tarihleri arasında 2-3-4 kez farklı tarihlerde qr ile ödeme yapsak sadece ilk ödemenin mi %30Unu iade alırız acaba ?
-
Koşullarda e-para uygulamaları ile yapılan yüklemeler dahil değildir yazıyor. Ana mesajda belirtilen uygulamalar bu tarz uygulamalara girmiyor mu?
-
Carreforda denedim olmadı
Bunu bende merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X