Şimdi Ara

İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
37
Favori
13.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak ayı boyunca %25 iade en fazla 300 TL iade 16 Şubatta yüklenecek.

İstanbulkart Mobil’den POS’ta TR Karekod ile yapacağın alışverişlerinde %25 nakit iade fırsatını kaçırma!

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 01.01.2025-31.01.2025

Kampanya Koşulları
    • İstanbulkart Mobil’den POS cihazlarında TR Karekod ile yapılacak alışverişlerde %25 nakit iade edilecektir.
    • Kazanılan ödül 16 Şubat 2025 tarihinde dijital hesaba yatırılacaktır.
    • Kampanya süresince bir kullanıcı en fazla 300 TL ile ödüllendirilebilir.
    • TR Karekod ile alışveriş işlemi yapılabilmesi için, işlemin yapılacağı iş yeri POS cihazının TR Karekod formatında karekod üretebilen güncel versiyonlara sahip olması gerekmektedir.

Alışverişlerini TR Karekod ile Nasıl Yapabilirsin?
    * Ana sayfada yer alan QR ile öde seçeneğine tıkla
    * Diğer QR işlemlerine git
    * POS’ta alışveriş ödemesi seçeneği ile ilerle
    * Karekodu okut ya da galerinden seç

• İptal/iade olan işlemlerden ödül kazanılamamaktadır.
    • Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
    • İptal/iade süreçleri için alışveriş yapılan ilgili firma ile görüşülmelidir.
    Kampanyaya e-para uygulamalarından yapılan TL yüklemeleri dahil değildir.
    • Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.
    • Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da profil sayfasından düzenlenebilir.
    • Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.
    • Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM, müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.
    • BELBİM kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bakiye yüklemeyi %10 iadelerle alabileceğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz.Bunlar;

Mono ile yaparsanız 150 TL (Detaylar:https://kampanya.monoapp.com.tr/campaign-detail/CASHBACK/512)
    Naysla yaparsanız 100 TL
    Papara ile yaparsanız 25 TL
    Uption ile yalarsanız 50 TL
    Vodafone Pay ile yaparsanız 50 TL iade alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 2 Ocak 2025; 10:33:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Başlık altına gelmiş yine makarnacılar başlamış eleştirmeye. Adamlara hiçbir banka kredi vermiyor sürekli önlerine engel koyuyorlar adamlarda muhteşem bi inovasyonla dandik bir karttan ufak komisyonlarla banka yarattılar resmen. Eğer bunu da engellemezlerse 1-2 seneye belediyenin kredi vs çekmeye ihtiyacı kalmaz. 20 yıldır istanbul kartım var. Bu sanal kredi kartından harcadığım tutar bu 20 yıla eşit neredeyse.

• İşte bu, buralar değerlenir, yerimizi alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulkart nasıl kazanıyor bu kampanyalarla. Oranlar çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler, çok iyi kampanyalar yapıyorlar. Aralık'taki gibi haftalık e-ticaret kampanyaları da yaparlarasa tadından yenmez.

• xweser X kullanıcısına yanıt

16 minyonun vergisiyle sübvanse edilebilir ne var ki yani amaç reklam olsun İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) 

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Reklama neden ihtiyacı olsun ki?

• xweser X kullanıcısına yanıt

bilmem belediyenin reklam bütçesine sormak lazım onu. istanbul kartı bilmem neye dönüştürdük halkımızı sunduk bla bla bla uzarda gider süslü cümlelerle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bı sorunum var.
    Fiziki İstanbul kartım var . Aylık dolum kotası 5000 TL imis. Yani anlık bakiye Max 5k oluyormus. Şuanda bekleyen 1000 TL talimat var. Ve bakiyem 5k kartı hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bunu nasıl çözeceğim.

• Fiziki kartı sadece İstanbul'da yaşayanlarmi alabiliyor

• Teşekkürler Eko Reis. İyi ki varsın.İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) 

• gecekralı1341 kullanıcısına yanıt
    Dijital hesaba transfer edemiyor musunuz?

Bir ara vodafone uygulamasından paket yükleniyordu sanırım, maalesef başka da bilgim yok. Çözüm bulamazsanız uygulamada profile tıklayıp bize ulaşın ı kullanın mail veya sosyal medyadan. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 1 Ocak 2025; 2:18:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 TL bekleyen talimat var. Şuanda fiziki kartta 5k var. Transfer edeceğim zaman talimati yukletiyor. 5k bakiye olduğu için talimat da yüklenmiyor. Bu yüzden tranfer de edemiyorum. İstanbul dışında getir harici nerede kullanabilirim

• Herkese iyi yıllar..Bu kampanyalardan kazanılan bakiyeyi sadece ist kartamı transfer yapabiliyoruz başka bankaya kendi hesabıma gönderme olmuyor değilmi yada var ben mi bulamadım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya şimdi bildiğimiz otobüse binerken kullandığımız Kart için mi yoksa debit olan plus Kart için mi

• fagala kullanıcısına yanıt
    Hayır, herkes alabilir ancak sadece İstanbul'dan alabilirsiniz. Kargo ile vs. gönderimi yok.

• kampanya iyi burada hala neyin kötülemesini yaparak partizanlık yapıyorlar anlamıyorum. büyük ihtimal kendi şehirlerinde yok diye kıskançlık yapıyorlar.

• meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

Normal kartla olmuyor, şimdi denedim. Sanal karta para yüklemek gerekiyor demekki.

• hayalladam H kullanıcısına yanıt

İstanbul kart kampanyasina ilk kez katilacağım. Bu kampanyalarda plus kart zorunluluğu oluyor mu hep? Onaylı hesap istiyor, plus’a para transferi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: GK Kara Murat

İstanbul kart kampanyasina ilk kez katilacağım. Bu kampanyalarda plus kart zorunluluğu oluyor mu hep? Onaylı hesap istiyor, plus’a para transferi için.

Kampanyasına göre değişiyor. Şimdi sanal karta para aktarıp denedim, hata verdi. Uygulamada sıkıntı var sanırım.

• hayalladam H kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler👍

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.