Bildirim
İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ankara / opet qr/ ödeme sorunsuz
-
71₺ alışverişin 7,12₺ sini çekilemez bakiyeden kullanmış gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam. Sistemdeki ufak bir açık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A101’in her şubesinde İstanbulkart QR’la ödeme yapılamıyor. Bazı şubelerin POS cihazı henüz entegresyon sağlamamış.
Bim de işlemi reddetti, ancak hesaptan çekmiş parayı
ne yaptıysam qr ödemeyi yapamadım.
ben de vazgeçtim.
şikayetler belbimin umrunda bile değil....
-
Yakınınızdaki bir zincir market şubesinde mutlaka kullanılabilir. Ama çoğu şubede entegrasyon sağlanmamış.
Ben QR’la ödeme yapabildiğim bir A101 şubesi buldum, ₺300 cashback tamamlanıncaya kadar orayı kullanacağım.
Valla babam dün kredi kartı ile yüklenen de dahil tüm parayı harcamış alışverişte qr ile .
bu arada çok çeşitli yerlerde qr okuttuk, normal esnaf dükkanındaki POS'lar da dahil, İstanbul dışı, bir sıkıntı çıkmadı.
-
Geçen ay Lcw'de faydalandım bu kampanyadan. Tekrar yine olur mu yoksa 300 TL limitine takılır mıyım acaba?
Yükleme kaynağı ile alakası yok. 2.denemede oluyor. Son 2 alışverişimde böyle oldu. Cumartesi Tatbak, bugün lokal bir baharatçı, ikisinde de ilk önce hata verdi, 2.denemede çekti. Bilginize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şok’ta ve A101’de ikiden fazla deneme yaptım. Hata verdi. Ödeme yapılmadı.
Kampanylar her ay değişiyor. Sabit değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar eşimden yaptigim alışverişlere iade gelmedi itiraz ettik mail atmışlar ticari iletiye onay vermemissiniz cart curt demişler ondan veremiyotuz demişler napmamiz lazım üye olurken onay vermişti ayrıca böyle belirgin şartlar yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu kampanyanın iadesi 16 Şubat 2025 tarihinde gerçekleşecek, ayrıca istanbulkart açık rıza şartını tüm kampanyalarına koyuyor.
-
Hepsiburadadan yaptık onu vermemiş onay vermiştim.diyor eşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X