Şimdi Ara

İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
35
Favori
14.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sorun yok, QR da da ödenir, sadece fast yapamıyorsun. 45 gün sonra o da yapılıyormuş. İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 18 Ocak 2025; 11:6:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Az önce gerek olmamasına rağmen naystan 100 tl yükledim, karta yüklemeyi tamamladım dijital hesaba yolladım; alt orta menüdeki qr işlemlerinde de dijital hesaba tıkladıktan sonra alışverişte karekod ile öde kullanarak da bu bakiyeyi kullanabiliyorum. Emin olmadığınız şeyleri bu şekilde yazmak yerine deneyin veya buraya sorun. Zaten insanlar burada yazılanları zor uyguluyorlar.

Diyorum ki "Emin olmadığınız şeyleri bu şekilde yazmak" yerine bunu soru haline getirip yazsanız veya yazmak yerine deneseniz daha iyi. Sanırım konuya bakış açımız farklı, iyi günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 18 Ocak 2025; 13:13:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum dedim zaten eminim ya da kesin demedim. Sizde doğrusunu söylemiş oldunuz ve herkes öğrendi şu an. Teşekkür ederim bilgi için.

• selamlar,

İstanbul Kart plus'da da para var ama qr od ile çek'e gidince bakiye sıfır gözüküyor neden acaba? internet harcamasına da açık ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qruvasan -- 18 Ocak 2025; 16:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Az önce gerek olmamasına rağmen naystan 100 tl yükledim, karta yüklemeyi tamamladım dijital hesaba yolladım; alt orta menüdeki qr işlemlerinde de dijital hesaba tıkladıktan sonra alışverişte karekod ile öde kullanarak da bu bakiyeyi kullanabiliyorum. Emin olmadığınız şeyleri bu şekilde yazmak yerine deneyin veya buraya sorun. Zaten insanlar burada yazılanları zor uyguluyorlar.

Diyorum ki "Emin olmadığınız şeyleri bu şekilde yazmak" yerine bunu soru haline getirip yazsanız veya yazmak yerine deneseniz daha iyi. Sanırım konuya bakış açımız farklı, iyi günler .
    Hocam bende biraz önce şok markette denedim sembolik 5 tl lik red verdi dijital bakiyem nakit bakiye sanal plus kartta limit olmasına rağmen onaylamadı pos ile alışveriş de sadece nakit bakiye görünüyor ama ondan dahi çekmedi

• 153 ü aradım farklı şehirde alışveriş yapmak istediğim için olmadığını belirtti farklı şehirde olup da QR ile alışveriş yapabilen var mı

• erryan45 kullanıcısına yanıt

Bende 10 gün önce sorun olmamıştı alışveriş yapmıştım ama az önce bende de hata verdi bimde.Daha önceki alışverişime göre eski pos tipiydi ondan diye düşünmüştüm ama dedikleri gibi olabilir belki.A101 ve migros'ta deniycem bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: alisverisadami

Bende 10 gün önce sorun olmamıştı alışveriş yapmıştım ama az önce bende de hata verdi bimde.Daha önceki alışverişime göre eski pos tipiydi ondan diye düşünmüştüm ama dedikleri gibi olabilir belki.A101 ve migros'ta deniycem bir de.

Dün A101 bugün de Migros da da denedim ama nakit bakiyenin üzerindeydi ondan olmadı sanırım diyerek nakit bakiyem 20 tl nin altında bişeyler alıp denedim olmadı 153 de farklı şehirde olduğum için olduğunu söyledi

• Qr ödeme Diğer kısmında posta alışveriş diye yapınca sorun çıkmadı biraz hata alıyorum ama tekrar yapınca oluyor. başka şehirdeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Sizinde hesaptaki bakiye 0 mı gözüküyor?

• Ben de İstanbul dışındayım ve bakiyem 0 gözüküyor ama Migros Jet kasada sorunsuz bir şekilde ödeme yapabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @n1LTR @ kullanıcısına yanıt
    Dijital hesapta olacak para. sıfır değil harcayacak kadar olur

• inexo kullanıcısına yanıt
    Dijital hesapta para var. “Alışverişte karekod iste” seçeneğine girince mevcut bakiye 0 olarak görünüyor.

• Dijital hesabımda toplam bakiyem 510 lira gözükmesine rağmen karekod—> posta işlem dediğim zaman bakiyem 19 tl gözüküyor sebebini bilen var mı?

• kberk006 K kullanıcısına yanıt
    Benzeri bende var 0 gözüküyor

• kberk006 K kullanıcısına yanıt
    Yeni değiştirmişler sistemi o zaman ben de artık ibana attım ödeme yaptım

• E006 E kullanıcısına yanıt
    Biraz önce jet kasada bende denedim. Hata verdi bende.

Jet kasada sağ köşedeki QR kod ile odeyi seçtim. World pay çıktı. Acaba başka bir seçenek mi secmeliydim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.