şöyle bir durum var. mobilde uygulamaya girince digital hesap üzerine tıklayın. orada QR işlemler için kullanabileceğiniz bakiye NAKİT BAKİYEM olarak gözüküyor. yani sadece başka hesaptan para atarsanız onu kullanmaya izin veriyor. Hediye vs bakiyeler qr da kullanılamıyor.... bakiye ve qr bakiyesi diye iki farklı rakam çıkmasının sebebi bu. |
İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) (11. sayfa)
-
-
QR alışverişimin birinde hediye parayı kullandım. Hediye para normal alışverişte kullanılırken QR da niye kullanılmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır oradan yapacaksınız, başka seçenek yok. Ben sorunsuz bir şekilde ödeme yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online alışverde kullanılıyor. POS’ta olmuyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hb den gelen 300 kaimeyi markette kullandım
şehir efsanesi oluşturmayalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye olduğunu anlayan çıkmamış sanırım
Sizin bakiye tam olarak gözüküyor mu? Yoksa 0 olarak mı gözükmekte ödeme yaparken
gözüküyor tabi ki uygulamayı bi açtım ki 330 gelmiş üzerine ekleme yaptım harcadım,
hesabım da doğrulanmamış hesap,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
nakit bakiyeniz sıfırmış zaten.
para yüklemeniz lazım.
-
Ciddi misin?
Konu o zaten. O bakiye online alışveriş sitesinde kullanılabiliyor. POS’ta QR ile olmuyor.
Şahsen benim dijital ve nakit bakiye(ibandan transfer ile yükledim) olmasına rağmen QR ile işlem yapmıyor hata veriyor
Benimki son üç gündür online alışverişlerde bile çalışmıyor.
"kullanabileceğim tutarları göster" e basınca ne görünüyor hocam sizde
-
-
Bende de böyle
"ulaşımda ve alışverişte" demesine rağmen qr ödemede kullanılamaması garip.
QR okutulan ekranın altında FAST ibaresi var, iş yerine ödeme gerçekten fast ile yapılıyor demek ki.
şöyle bişey var(kaçak mı bilemedim):
Dijital hesapta hem eft ile yatırılan hem de istanbul karttan transfer ile aktarılan bakiye varsa harcamayı önce istanbul karttan transfer edilen bakiyeden düşüyor. bu sayede istanbul karttan transfer edilen tutarı harcayabiliyorsunuz.
Örnek:
Dijital hesaba eft ile 100 tl yatırdık
fiziki istanbul karttan da 50 tl transfer ettik
qr ödeme ekranında "mevcut bakiyen" alanında 100tl görünüyor
100tl qr ile harcama yaptıktan sonra aynı ekranda bu sefer 0tl değil de 50tl görünüyor
-
O 50 TL’yi QR’la ödemede kullanabildin mi hocam?
ben bu istanbul plus akrta para yüklüyorum şuan 2500 tl oldu ama hala harcanabilir tutar 12 tl görünüyor ne yaparsam bu bakiyeyi kullanabilirim. Yada kullanabilir bakiye için nerden nasıl yükleme yapmam gerekiyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X