Şimdi Ara

İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
35
Favori
14.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yo, ben Aralık'ta kazanim saglamama rağmen katılım saglayabildim. Son 3 ay şartlarda da yazmıyor bunu nasıl tespit ettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hemen katıl olmayınca SMS attım. Katılım saglayamadigimla ilgili SMS geldi. Sebebi yoktu. Yine de yükleme yaptım iade gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Katılım yapmak gerekli mi ki? Evetse nerden yapılıyor?

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Katılım konusu tebdeki kampanya ile ilgili İstanbul kartla değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

teb iadesi yüklemeden sonraki gün olacaktır diye yazıyor

• landwarior L kullanıcısına yanıt
    Aynen, öyle oluyordu.

• Tr karekod, pos cihazlarında temassız ödeme ekranında “0:karekod ile ödeme” seçeneği ile gelen karekoddan farklı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziki istanbul kartı eklemek istediğimde başkasına ait kart olarak görünüyor, başkasına ait kart olarak ekleyip bakiye yükledikten sonra sanal karta bu bakiyeyi aktarabilir miyim?

Kart bana ait olduğundan dolayı düzenleme için 153 ü aramam mı gerekir?

• sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Alışverişte karekod ile öde secenegini seçip ödeme yapmalısınız aksi taktirde ulaşım ödemesi görüp hata verecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • r._fdn R kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayabilirsiniz aktarmaya izin vermeyebilir bakiye aktarırken kendime başkasına diye seçenek var kendime kısmında çıkmazsa aynı kart icin aktaramayabilirsiniz başkasına ait kartı kaldırtıp kendinize ait kişiselleştirilmiş kartı ekleyin sonrasında uğramamak icin

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Kendime adımından kart bilgilerini girdiğimde başkasına ait kart diye uyarı veriyor,

153 ( +90 212 153 00 00 ) ü aradım, uzun süre beklememe rağmen temsilciye bağlanamadım, mail attım bakalım

• 153 ü aradım bizim ilçe zabıtası açtı İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL) 

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt

Hocam bugun a101de posta denedim localizasyon hatası verdi. Forumu tek tek okudım carrefour da hata verdi diye yazdı birisi.

Benim uygulamam guncel degildi. DİGER ODEMELER - POSLA ÖDEME SECENEGİ bende acık degildi sence o yuzden mi localization hatası verdi? Simdi guncelleme yapınca Qr ödemede diger ödeme secenegi acıldı bende de

• Bugün üç farklı yerde QR ile öderken bu hatayı aldım. Ödemeyi tamamlayamadım. Benzer problem ile karşılaşan veya çözüm önerisi olan var mı?

İstanbulkart %25 İade Karekod Ödeme İle (Toplamda 300 TL)

• Tecrübelerden anladık ki en iyisi hiç bulaşmamak

• bu işlemde posta qr ile öderken istanbul kartanmı çekiyor miktarı yoksa dijital hesaptanmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 6 Ocak 2025; 14:9:55 >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

QR ile öde değil alışverişte karekod ile öde seçeneğini kullanın hocam.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin "posta alışveriş ödemesi" Olsa gerek. Çünkü seçeneklerde bu var. Zaten kampanya açıklaması da bu yolu gösteriyor

• digital hesap genelde ist.kar plus a bağlı oluyor. Ben şok marketten kampanya sıralamasına göre

Ana ekranda qr ile öde

Diğer qr işlemleri

POSda alışveriş ödemesi ile şok marketten sorunsuz kullandım. Hangi Kart in bağlı olduğu önemli değil gibi işlemin digital hesap bakiyesinden qr ile olması yeterli

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.