Şimdi Ara

İstanbulu bilenler yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eskişehirde oturuyorum ve buradan otobüse binip sabiha gökçen hava limanına gitmem gerekiyor, nasıl gidebilirim? Otobüs, hava limanının yanından geçiyorsa yolda inip yürüyerek gidebilir miyim? Anadolu yakasında otogardan tek vasıta ile gidebilir miyim? Yoksa en kısa şekilde nasıl gidebilirim? Bilen arkadaşlar yardım ederseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit: Peki normal veya hızlı tren ile gelirsem sabiha gökçene nasıl gidebilirim? Hızlı trenin son durağı pendik, sabiha gökçene 15km falanmış. Pendik istasyonundan doğrudan havaalanına otobüs, servis falan var mı?

• Sorularının cevabını bilmemek ile beraber evet otobüs vardır.

• Hızlı trenden yok galiba diye biliyorum. Ordan pendik köprüsüne çıkıp otobüse binebilirsin e 10 numaralı. Yürüyerek gitmen zor birde.

• Sabihadan geleceksen 8 tlye kadıköye gel havaşla. Ordan vapura bin eminönüne geç. Tramvayla aksaray yap. Aksaraydan da metroya bin.

Hızlı trenle geleceksen, pendikte kartal minibüslerine bin. Kartalda metroya bin ayrlık çeşmesinde in. Ordan marmaraya geç yenikapıda in. Yenikapıda havalimanı metrosunhn başlangıç noktası zaten. Ordan da otogar metrosuna bin.

İstanbulkart al anonim olanlar 7 tl 5 tl de içine yüklüyor 12 tl. Daha hesaplı olur böyle. Bildiğim kadarıyla havalimanından kalkan belwdiye otobüsü de var. Öyle dahada ucuza getirirsin.

Benim bildiğim bu, aylık yaptırdığım için paradan ziyade en hızlı yolu tercih ediyorum her zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Hızlı trenden yok galiba diye biliyorum. Ordan pendik köprüsüne çıkıp otobüse binebilirsin e 10 numaralı. Yürüyerek gitmen zor birde.

132h sanırım yht pendik durağından kalkıyor. Başka alternatif var mı?

http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatdetayi/132H_PEND%C4%B0K-YHT---SAB%C4%B0HA-G%C3%96K%C3%87EN-HAVAL%C4%B0MANI-%C4%B0ETT-Otob%C3%BCs-Sefer-Bilgileri-ve-Duraklar%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasago -- 13 Mayıs 2015; 7:44:49 >

• Sabiha gökçene gitmek için yht pendik istasyonunda inip e9'a binmeyi düşünüyorum. Eğer atatürk olursa otobüsle esenler otogara oradan metroyla ataturke gideyim diyorum. Sorun olmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasago

Sabiha gökçene gitmek için yht pendik istasyonunda inip e9'a binmeyi düşünüyorum. Eğer atatürk olursa otobüsle esenler otogara oradan metroyla ataturke gideyim diyorum. Sorun olmaz değil mi?

Bu yöntem uygun mudur? Sorun çıkmaz değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.