bu forumda soruma cevap bulamadığım hiçbirşey olmadı yine burda paylaşmak istedim derdimi.
istanbulda bir meyhane arıyorum fasıl tadında fakat beyoglundakiler gibi çalgılı dansözlu degil böyle sazında sözünde türkü tadında çalan fasıl olsada oynak değilde seni ben unutmak için sevmedim ki, bir ihtimal daha var ölmek mi dersin kıvamında kısaca hafif damar abartılı olmıycak şekilde rakının su gibi aktığı bir yer..
varsa bilen adres ile paylaşırsa sevinirim..
teşekkürler şimdiden..
Varsa benimde işimi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
günah burdaki gençleri özendirme ozaman banada ' ker-ane ' adresi verin gençler !!!!!
Her zaman tek geçtiğim mekan: Cağaloğlu Gazeteciler Lokali Fasıl heyeti; mikrofon olmadan çalıp söyleyen TSM duayenlerinden oluşur, kafanız şişmez, muhabbetinizi en güzel şekilde yaparsınız, yeri gelince kalkıp oynarsınız da Valilik binasına çok yakın bir mekandır.
quote:
Orijinalden alıntı: AkcenTT
günah burdaki gençleri özendirme ozaman banada ' ker-ane ' adresi verin gençler !!!!!
İnsanların eğlence kültürünü ne kadar basit bir eleştiri yaparak alay konusu yapabildiğini hayretle okudum
tarabyada bir sürü seçenek var.Git gez mekanları kendi gözünle gör,bu arada kerhane ile ne alakası var onu çözemedim.
arkadaş espri yapmak istemiş sanırım :) herkesin keyfi kendine diyelim.
sagolun cagaloglu mantıklı geldi mikrofonsuz..
tarabya içinde aslına bakılırsa heryerde cok yer var fakat başta yazdığım gibi bir yer arıyorum nokta atışı olsun istiyorum gecenin sonunda hayal kırıklığı yaratmasın rakı içmek için çıkılan bir gecede bir yere oturduktan sonrada kalk başka yerde devam edelim muhabbetide pek olmuyor ama yolumuz düşerse aklımızda bulunsun bakalım sagolasın :)