Şimdi Ara

ISTAR-DIZUSTU-MASAUSTU DOSYA PAYLASIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde bir adet NMT + bir adet dizüstü32bit Vista + 1 adet masaüstü 64bit vista mevcut.
    Bu üç bileşen arasında ağ bağlantı kurmayı denedim. Belli ölçüde başarılı olduk fakat aşağıdaki gibi bir sorunla karşılaştım.

Dizüstünden masaüstünü veya masaüstünden dizüstünü veya nmtden masaüstünü veya ....
    paylaşılan dosyaları görmek isteğimde en alt kademede hd film dosyalarını veya bir alt klasörleri açamıyorum.

Örnek : C:/Film/Film Klasörü/..mkv
    Film Klasörünün içindeki .mkv dosyasını göremiyorum. Hata veriyor (öge açılamıyor...gibi)

Şifreleme ve paylaşım sıkıntısı olmamasına rağmen klasörlerin içindeki film dosyalarını göremiyorum.
    İşin ilginç yanı Vistada otomatik olarak belirlenen "paylaşımlı dosya ve klasörleri" tüm bileşenşenlerde görüyorum.
    Sizce bu kısmi paylaşım sorunu ne olabilir?
    Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• göremiyorsanız açmayı nasıl deniyorsunuz, anlamadım? Ağda aygıtlar birbirini görüyormu? Görmek / okumak/ yazmak/ değişirmek farklı şeyler. Eğer görüp de açamıyorsanız, izinleri düzenlemeniz lazım. (Klasör üzerine sağ tıklayıp özellikler, paylaşım).
  • benim içinde ilginç bir durum.
    "klasör 1" içinde "klasör 2" var. Klasör 1 paylaş diyorum, NMT de veya dizüstünde bu klasörün ismini görüyorum, fakat içindeki klasörlere ve dosyalara ulaşamıyorum.
    "klasör 2" paylaş diyorum, "klasör 2" ayrı bir klasör olarak görüyorum fakat içindeki dosya veya klasörleri göremiyorum. Biryerlerde birşeyler hatalı veya atlıyorum fakat bir türlü bulamadım.

Klasörler şifresiz ve paylaşımlı olduğu halde ağa bağlı diğer bileşenlerden klasörlerin içine ulaşamıyorum.
  • Örneğin: laptop için D diskindeki bir klasör( bu işi laptopta yapacaksınız, ağdan değil)

Klasöre sağ tıklayın. Özellikler/ paylaşım / gelişmiş paylaşım/ bu klasörü paylaş(tik atın)- izinler: izin vereceğinz kullanıcıyı seçip altında tam denetim yada sadece oku kısmı için izin ver seçeneklerine tik atın.

ek: eğer alt klasörleri göremiyorsanız, klasör sağ tık/ özellikler / güvenlik/ gelişmiş / izinler/ düzenle(kullanıcıyı seçtikten veya ekledikten sonra)/ düzenle / uygulanacak kısmında: bu klasör- alt klasörler ve dosyalar olarak seçin ve alttan izinleri verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 28 Mayıs 2009; 12:17:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.