< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 13 Haziran 2024; 18:6:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
istatistik
-
-
İyi araştır, istatistik olabilir. Ege de gelebilir. Bi sonuçlar açıklansın bakarız.
-
145-155k arası %90
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence o civarda büyük beklentilerin varsa yök'ün belirlediği bazı okullar ve bölümler var onları yazabilirsin tam sıralamalarını bilmiyorum. istanbul üniversitesi, ankara falan matematik vs. gibi bölümlerde diğer bölümlerle çap imkanı var. sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum. bunu iyice araştırıp aklına yatarsa o bölümlerden birini yaz. istatistik, bilgisayar bilimleri falan filan ile çap imkanı sunuyorlardı. taa geçen sene okudum bu haberi detaylarına dair bilgim yok. başarılar şimdiden.
-
istatistik bu kadar yükselme eğilimindeyken tmde ekonometrinin düşmesi biraz saçma geliyor. bildiğim kadarıyla dersleri biraz benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa duydum link var mıdır?
-
ETÜ hangisi hocam? Eskişehir Teknik falan mı?
-
EGE matematikte ders planlarında bilgisayar bilimleri ağırlıklı olan da varmış hocam.
-
mezun olunca şirketlerin gözünde ne fark ediyor ki içeriğe bakmıyorlar bölüme bakıyorlar
fark ediyor çoğu iş ilanında matematik de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istatistik demişsin ya, bence adında mühendislik olmadıktan sonra şirketler gözünde matematikle istatistik arasında bir fark yok. okumuşken programları hocaları incele en kafana yatan, en işine yarayacak olanı oku. ben ne işine yarar ne yaramaz bilemem haberin olsun diye attım.
-
he pardon hocam ben çok yanlış anladım başta şimdi dank etti haklısınız matematiği de düşüneceğim
iş ilanlarında istatistikle matematik çoğu zaman yan yana oluyo senden istenilen belli özellikler var
çoğu matematik mezununda bu yok okuduğun yere bağlı bak mezunlarına linkedinden ben araştırmıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Matematik mantıklı, lisansta sana bi temel ve yönelmen için belli alanlar veriyor. Yüksek lisans ile yazılım, econ, data science gibi şeylere kayabilirsin. Fakat üniversiteyi de boş geçirmemen, 3.0 üstü ortalama yapman lazım ki master yapabil, hatta ingilizceyi de geliştirirsen avrupadaki orta halli okullarda master başvuruları yaparsın. Matematik kötü bölüm değil yani, değerlendirebilirsen.
-
Btü mat okunabilir mi yoksa sıralamamın yettiği max okula mı gideyim?
btü 240k
ben 178
evt dersen 170k civarlarındaki okullaea bakayım ama izmir falan gelmiyor
Matematik falan hiç uğraşma
O dediğin üniversiteler 100 mezun veriyorsa yıllık
Max 5 10 kişi iş bulabiliyor
Kalanlar formasyon alıp dersanede çalışmaya çalışıyor asgariye
Tabi bunun da bi garantisi yok
Yok master yaparsın yurtdışında yok akademisyen olursun vs diyenlere bakma sen
Bu dediğim 5 10 kişinin zaten Max 3 kişisi akademisyen oluyor
Düzgün bi iş bulabileceğin, mesleğin olabilecek bi bölüm bak
Veterinerlik olabilir, sanayi şehirlerinde temel mühendislik olabilir, hemşirelik falan olabilir eğer istersen
Veya bilgi Yeditepe vs gibi çok da fena olmayan üniversitelerde EEM falan okuyabilirsin eğer maddi durum uygunsa
Veya biyomedikal mühendisliğini araştır derim
EE ile aşağı yukarı aynı
Kendini geliştirirsen(bu lafı pek sevmem) okuldan bağımsız iyi yerlere gelebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyomüh nasıl? Buradaki btüde var bu bölüm sıralamama yakın.
Veya aktüerya bilimi hakkında bilgin var mı?
bursa kocaeli gibi değil de yalova balıkesir gibi yerlerde temel.mühendislikler geliyor
vet yapamam ben
hemşireliği değerlendiriyorum ama devletin malı olmak da istemiyorum bir yandan
Biyomühendislik hakkında bilgim yok ama muhtemelen biyomedikal kadar geçerli değildir
Aktüeryayı duymuştum daha önce övenler vs vardı ancak gerçekten iş imkanı o kadar çok mu bilgim yok
İzmir'deki yeni kurulan üniversitelerde biyomedikal falan geliyor sanırım
Onları araştırabilirsin
Yalova Balıkesir in adı Kocaeli kadar yok maalesef
Anadolu'daki en yazılabilir yer Kocaeli üniversitesidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X