Ygsde çıkacağı kesinleşti konunun denemelerde var femset6da da olacakmış deniliyor. Elinde not veya konu anlatım videosu fln olan var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: ceogen Ygsde çıkacağı kesinleşti konunun denemelerde var femset6da da olacakmış deniliyor. Elinde not veya konu anlatım videosu fln olan var mı ? YGS de kesin çıkacağını nereden öğrendin?
quote:Orijinalden alıntı: β quote:Orijinalden alıntı: ceogen Ygsde çıkacağı kesinleşti konunun denemelerde var femset6da da olacakmış deniliyor. Elinde not veya konu anlatım videosu fln olan var mı ? YGS de kesin çıkacağını nereden öğrendin? Benim kitapçık geldi şu an cevaplandırıyorum Kusura bakmayın ifadede sorun var. Ygsde çıkacağı kesinleşmez , ygsde çıkma ihtimalinin olduğu kesinleşti yani ygs müfredatında var son 1 ayda bütün yayınlar almaya başladılar. FEMSET 6yı alınca tararım materyalist inş.
Ben de fem set 6yı bekliyorum ama çok az gün kaldı konu çalışmak istemiyorum takipteyim konu anlatımı olan bi yer varsa paylaşırsanız sevinirim