Şu dersi verelim de kurtulalım artık yav bu nedir süreyi de çok az veriyor tyt matta bu kadar gerilmiyordum |
Bildirim
Şu dersi verelim de kurtulalım artık yav bu nedir süreyi de çok az veriyor tyt matta bu kadar gerilmiyordum |
Basit ders hocam insanları L park paralel park muhabbeti gibi sürüce tribe sokuyorlar hiçbir şey yok. Yoğunlukta integralli çözüm, diğeri zaten klasik toplama işlemi. E(X) kuralı belli var(X) de e(x) bulduktan sonra bulunuyor. Z tablosunun da T tablosunun da okunması 5 dakikalık iş. Zaten genelde ezber değerler soruyorlar 90 95 99. |
Kesinlikle öyle hocam zaten genel olarak üniversitenin olayı bu insanı çok geriyor her gelen hoca bir şey söylüyor ortam geriyor insanı yoksa derslerde azar azar düzenli çalışmayla hepsi yapılıyor. Z yaklaşımlarına çalışıyordum ben de az bişe kaldı bitecek sonra. Bu ders çok zor olmasa da çok fazla alttan alan var millet çok önemsemeyip sınavda patlıyor belli ki o yüzden aynısını yaşamak istemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |