Şimdi Ara

İŞTE ANTREMAN GÜNLÜĞÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Antreman-beslenme günlüğümü tutacağım burada.
    Not:Yazlıkçı değilim.
    Her şey kendim için :)

Hemen yaptığım antremanlardan bahsedeyim:
    Insanitye başladım bu pazartesi. Fakat ayağımdaki bir sorundan dolayı 3, 4 ve 5.günleri yapamadım. Bugün ayağımdaki sorunu halledebilirsem akşama 3.
    Yarın da 4. Ve 5., pazar günü de 6.günü yapmayı hedefliyorum. Maksat programdan şaşmamak.

Pazartesi günü akşam için P90X Lean programı ekleyeceğim.

Ramazan sonu bayram bitişine kadar böyle devam etmeyi planlıyorum.
    Ardından 1x P90X ve 2x Body Beast ya da 1x Body Beast&Personal Traning ile salon.

Beslenme :
    Karbonhidratı max 75gr tutmaya çalışıyorum.
    Geri kalan sade protein, omega3 balık yağı(alacağım), ceviz&fındık.
    Meyve 1-2 porsiyon (greyfurt & portakal)

Kendi özelliklerim:
    Kilo Bugün güncel gireceğim sabah 138
    Boyu da güncellerim akşamüstü
    Yağ oranı da gireceğim.
    Şimdilik 2 hafta deneyeceğim ve 2 haftada bi kşlo boy yağ oranı gireceğim. İşe yaramıyorsa beslenme değiştiririm.
    Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
    Yazın çalışıp seneye 3 aylık personal traning almayı planlıyorum teaMMeter ile. (supplementlar ile)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum başarılar ben de yeni başlayanlardanım senin gibi Benim kilo da 57 ben de kilo almaya çalışıyorum keşke sen kilolarının bir kısmını bana versen ikimiz de rahatlasak Şaka bir yana bu program isimlerini ilk defa duyuyorum aslında hiçbir program ismi de bilmiyorum gidiyorum spor salonuna orada istasyonlar var hocaların dediğine göre çalışıyorum geliyorum. Yani programların isimlerini nasıl herkes bu kadar biliyor şaşırıyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

Dostum başarılar ben de yeni başlayanlardanım senin gibi Benim kilo da 57 ben de kilo almaya çalışıyorum keşke sen kilolarının bir kısmını bana versen ikimiz de rahatlasak Şaka bir yana bu program isimlerini ilk defa duyuyorum aslında hiçbir program ismi de bilmiyorum gidiyorum spor salonuna orada istasyonlar var hocaların dediğine göre çalışıyorum geliyorum. Yani programların isimlerini nasıl herkes bu kadar biliyor şaşırıyorum doğrusu.

Keşke dostum
    İşte merak edip araştırdıkça öğreniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.