quote:Orijinalden alıntı: hassin:D amaç ne kız kaldırmakmı forumdan quote:Orjinalden alıntı: hassin :D amaç ne kız kaldırmakmı forumdan ciden yani ne burdaki amaç.
quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34quote:Orjinalden alıntı: hassin :D amaç ne kız kaldırmakmı forumdan ciden yani ne burdaki amaç.Alıntıları Göster sebeb
quote:Orijinalden alıntı: .IsTanBul.sebebAlıntıları Göster Yanlış yer burası donanımhaber yonja 2 sokak ötede hadi canım.
quote:Orijinalden alıntı: NakkrazeNYanlış yer burası donanımhaber yonja 2 sokak ötede hadi canım.Alıntıları Göster amaç birisi fotomu görmek istedi
quote:Orijinalden alıntı: DragonLamaç birisi fotomu görmek istediAlıntıları Göster msn var kardeşimmmmmm derler adama :D
quote:Orijinalden alıntı: DragonLamaç birisi fotomu görmek istediAlıntıları Göster yakışıklıymışsın aferin.
quote:Orijinalden alıntı: DragonLamaç birisi fotomu görmek istediAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DragonL amaç birisi fotomu görmek istedi o zaman özelden gönder,şimdi fotonun üstüne fotoşap yapıyım mi bakıyim hı
quote:Orijinalden alıntı: NakkrazeNquote:Orjinalden alıntı: DragonL amaç birisi fotomu görmek istedi o zaman özelden gönder,şimdi fotonun üstüne fotoşap yapıyım mi bakıyim hı Alıntıları Göster yap walla photoshop dalga geçeriz
quote:Orijinalden alıntı: DragonLamaç birisi fotomu görmek istediAlıntıları Göster özelden gönderebilirdin amaç ne amaç
quote:Orijinalden alıntı: NakkrazeNquote:Orjinalden alıntı: DragonL amaç birisi fotomu görmek istedi o zaman özelden gönder,şimdi fotonun üstüne fotoşap yapıyım mi bakıyim hı Alıntıları Göster buraya foto verdin yandın phto shopcu dolu burası birazdan resmi süpere yaparlak yakışıklı çocukmuşun
quote:Orijinalden alıntı: emrefeburaya foto verdin yandın phto shopcu dolu burası birazdan resmi süpere yaparlak yakışıklı çocukmuşunAlıntıları Göster Sedat abi, kokusu alıyorum. Dostum bu resmi artık unut sen, başına neler gelir ben bile tahmin edemem, demedi deme.
quote:Orijinalden alıntı: emrefeburaya foto verdin yandın phto shopcu dolu burası birazdan resmi süpere yaparlak yakışıklı çocukmuşunAlıntıları Göster nooluyo yaw :)
quote:Orijinalden alıntı: Hiçbiriamaç ne amaçAlıntıları Göster Kesin kötü cıkmistir hep böyle derler en güzelini secer koyarlar
quote:Orijinalden alıntı: 4n1LKesin kötü cıkmistir hep böyle derler en güzelini secer koyarlar Alıntıları Göster bu resimi artık nerelere görüceksin sen kaydettim veririm birilerine.
quote:Orijinalden alıntı: 4n1LKesin kötü cıkmistir hep böyle derler en güzelini secer koyarlar Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 4n1L Kesin kötü cıkmistir hep böyle derler en güzelini secer koyarlar aynen en güzeli bumu la