quote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff quote:Orjinalden alıntı: Drahtatapete quote:Orjinalden alıntı: Nextt Kız olsan alırdım seni lan çikita muz muz muz muz muz muz.
quote:Orjinalden alıntı: DragonL 1 yıl önceki fotom şimdi biraz daha büyüdüm fotorafda kötü çıktım Nerde çektirdin fotoğrafı bizim oralara benziyo da orası ağaçlar falan
quote:Orjinalden alıntı: cndstrn quote:Orjinalden alıntı: DragonL 1 yıl önceki fotom şimdi biraz daha büyüdüm fotorafda kötü çıktım Nerde çektirdin fotoğrafı bizim oralara benziyo da orası ağaçlar falan HELAL OLSUN BEE! AĞAÇLARDAN KOORDİNATLARI BULDU ADAM!
quote:Orjinalden alıntı: seyit ilktürk Bu da ben! Gözlerim çekik çünkü aslen orta asyalıyım,uyruğum ise uygur Hala göçebe yaşıyorsun demek.. Çadırlar falan!
quote:Orjinalden alıntı: NoVaRiX quote:Orjinalden alıntı: cndstrn quote:Orjinalden alıntı: DragonL 1 yıl önceki fotom şimdi biraz daha büyüdüm fotorafda kötü çıktım Nerde çektirdin fotoğrafı bizim oralara benziyo da orası ağaçlar falan HELAL OLSUN BEE! AĞAÇLARDAN KOORDİNATLARI BULDU ADAM! O arkadaki ağaçlar köknar dır öyle her yerde bulunmaz tamam mı sadece Karadeniz'in yüksek kesimlerinde olur
quote:Orjinalden alıntı: NoVaRiX quote:Orjinalden alıntı: seyit ilktürk Bu da ben! Gözlerim çekik çünkü aslen orta asyalıyım,uyruğum ise uygur Hala göçebe yaşıyorsun demek.. Çadırlar falan! ya uydudanda internete bağlanıyoruz işte BM sağolsun
quote:Orjinalden alıntı: Drahtatapete quote:Orjinalden alıntı: Nextt Kız olsan alırdım seni lan karizma yerlerde