quote:Orjinalden alıntı: 4n1L Kesin kötü cıkmistir hep böyle derler en güzelini secer koyarlar fotoyu dayımdan aldım daha başka fotorafım yoktu
O ağaçlarda ne öyle Nerde çekildin? bizim gibi istanbulda oturunca ağaçlara hasret kalıyorsun -Tabi tüm istanbul için geçerli değil.Bizim biraz varoşuz -
Ben şimdi buraya fotomu koysam esamen okunmaz, ama koymuyacam merak etme. Hayır gizlilik ilgi uyandırır ilkesini benimsediğimden dolayı...
quote:Orjinalden alıntı: emrefe buraya foto verdin yandın phto shopcu dolu burası birazdan resmi süpere yaparlak yakışıklı çocukmuşun herkes senin gibi kötü niyetli mi
yav kardeşim özel diye bişii var değilmi özel mesaj atsaydın ya daha iyi olurdu. dikkat et resmini başka sitelerde yayınlamasınlar
quote:Orjinalden alıntı: DragonL rizede çektik 1 yıl önce annemin tarafının memleketi rize severim rizeyi 2 yil orda okudum ilk okulu
bekledigim oluyo keske silseydın fotoyu ordan fotoşopcuların eline dustu artık birisinin daha böle olmustu
quote:Orjinalden alıntı: seyit ilktürk Bu da ben! Gözlerim çekik çünkü aslen orta asyalıyım,uyruğum ise uygur Japon fizik mühendislerine benziyon.
quote:Orjinalden alıntı: aydin09350 vay çeki seniii daha reim koycak yokk muu yaaw Çinli demeyinde ne derseniz deyin! Çünkü çinliler en büyük düşmanımız! Doğu türkistanı işgal ettiler ama japon,koreli vs diyebilirsiniz
quote:Orjinalden alıntı: sssalways quote:Orjinalden alıntı: emrefe buraya foto verdin yandın phto shopcu dolu burası birazdan resmi süpere yaparlak yakışıklı çocukmuşun herkes senin gibi kötü niyetli mi nasıl yaptın la