sitedeki haberlere göre Burning Crusade ile gelecek olan yeni racelerde ek olarak, Blood elflerde Paladin, Draneilerdede Shaman classı olcak. Artık iki taraf arasında hiçbir dengesizlik olmayacak hatta hordelar daha güçlü olacak
Not: umarım sitedeki haberi yanlış anlmamışımdır
PvE bazında Horde avantaj elde etti. Paladinler raidlerde çok avantaj sağlıyor. Artık Nihilum bossları daha hızlı indirecektir
dranei shaman
yapmasınlar istemiyorum. paladin gibi "power of the light" tipler yakışmaz horde'a.
shaman gibi vahşi tiplerin ne işi var Ally'de.
çok saçma bi karar bence shaman horde'a paladin ally'e özgün olmalı
Hehehehe artık horde ları kimse yenemeyecek(zaten yenemiyorlardı)
FOR THE HORDE
1- Bu resim sadece, neresinde blood elf lere paladin gelicek dior ?
3- Dranei lere paladin gelicek --- çünkü ırklar arasında dengesizlik oluyor Horde larda 3 ırkta shaman var ---- 1-Tauren 2-Orc 3-Troll Alliance ta 2ırkta paladin var ------- 1- Human 2-Dwarf
şimdi dranei ler shaman olcak değilmi hahahahahahaha :D
6- Oyudaki tek dengesizlik priest lar olcak gibi blizz kesin çözüm bulur --bulsada şu anda bile en güçlü UNDEAD PRİEST
eğer siteye girip oradaki yazıyı okuduysan, hordelara paladinin, ally larada shaman geliceğini görürsün. bana göre blizz bu konuda çok eleştri alıcak ve bu projeyi kaldıracak ama şuan öyle gözükmüyor
blizz yapıcağını bilirrrrrrrpsycho senin dediklerin çok mantıklı ama yazıları okuyunca hiç de öle olucağa benzemiyoneyse,bu bişey değilde undead lara paladin koyarsalar kötü olurartık bide horde olarak paladinleri deneriz
Abine abes bişeydir bu ya , paladin ve horde bir arada düsünemiyorum bile =(
Yalandır abi inanmıyorum ben :D
dranei shamanist bi ırk zaten de ---- paladin bloodelfe ne alaka :D
Orjinal siteden alıntı: As we draw closer to the release of World of Warcraft: The Burning Crusade, more of the secrets shrouding the draenei and blood elves are being revealed. In the upcoming expansion, players will finally be able to play classes that were previously unavailable to their faction: the blood elves have harnessed the power of the Light for their own needs, supporting the Horde with renegade blood elf paladins. Meanwhile, the draenei have been granted the wisdom and strength of the elements, and some among the newest members of the Alliance now follow the path of the shaman.
Yani diyor ki, Horde'a paladin, Alliance'a shaman geliyor
cılığı çıktı deyimi çok iyi gider şu an blizzarda
bunun için topic açmıştım vurbag.Orada fikirlerini belirtseydin konu bölünmezdi.
baba haklisin wallaha ama insan oglu bole iste yapacak birsey yok bu konuda
Vay be ne hallere geldi oyun, çok ilginç olcak yanlız
Biraz bloodelf paladin lerle dalga geçilsin :D
quote:
Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL
bunun için topic açmıştım vurbag.Orada fikirlerini belirtseydin konu bölünmezdi.
bu konu daha önce açıldı. ama yinede özür dilerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme