Şimdi Ara

ISTE HIZ BU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Neyle yakaladım bu hızı????? ÇOk merak ettim
  • speedtest te stop refresh yaparsan bunun 20-30 katınıda görebilirsin

hem topicin yeride uygun olmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekenski

speedtest te stop refresh yaparsan bunun 20-30 katınıda görebilirsin

hem topicin yeride uygun olmamış...
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediatic

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    grafikte 512 k nın biraz üstünde göstermiş ama 6800 kpbs hız göstermiş. yazı felan değiştirilmiş heralde. işiniz gücünüz yok bunlarlamı uğraşıyorsunuz.

• Türkiye de böyle bir hizmet yok ki bu kadar hız yakalanabilsin hem topic yeri yanliş
  • quote:

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goke

Alıntıları Göster
    pofff
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

pofff

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: infsphinx

Alıntıları Göster
    yaw tamam iyi banlıyosunuzda birazcık az yapın sayfa boşuna doluyo.ama hakkaten yanlış bişey.acaba niye böyle bişey yaptıki.
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalefendi

yaw tamam iyi banlıyosunuzda birazcık az yapın sayfa boşuna doluyo.ama hakkaten yanlış bişey.acaba niye böyle bişey yaptıki.
    ?

Alıntıları Göster
    Aşağılık kompleksini olan kişiler kendilerini tatmin edebilmek için böyle işlere kalkışırlar doğaldır. (Şaka olarak yapıp olayı açıklayan arkadaşları hariç tutuyorum sözlerimden.)
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Alıntıları Göster
    ttnet web accelerator den resim kalitesini düşürüp hızı arttırdıgında böyle sonuçlar alınabiliyor bazen dahada yüksek çıkabiliyor benim normal hız 128k

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

ttnet web accelerator den resim kalitesini düşürüp hızı arttırdıgında böyle sonuçlar alınabiliyor bazen dahada yüksek çıkabiliyor benim normal hız 128k

Alıntıları Göster
    http://hizli.ttnet.net.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: s333

http://hizli.ttnet.net.tr

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: feyt180

Alıntıları Göster
    BiR DeRDiM VaR aRTıK TuTaMaM iÇiMDe...... morveötesi söylüyor bende dinliyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: .ADAM.

BiR DeRDiM VaR aRTıK TuTaMaM iÇiMDe...... morveötesi söylüyor bende dinliyorum....

Alıntıları Göster
    Ben bi hiz göstereyim bari

var mi bundan hizlisi ?

www.karakavak.com/meliksah/benimhiz.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: meliksah16

var mi bundan hizlisi ?

Alıntıları Göster
    Çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

• quote:

var mi bundan hizlisi ?

Alıntıları Göster

• quote:

var mi bundan hizlisi ?

Alıntıları Göster
    yani o yazılan hızlar ya hizli.ttnet.net.tr adresindeki programın ttnet arkasında bağlanarak ttnetin hızını gösterdiği hızdır doğru değildir yanıltmacadır...

100 mbps hızıda ya yurtdışı yada bir üniversitedeki hızdır...
    bizim okulda 155 mbps hız var bunlar olabilir...

yalanıda var gerçeğide öyle milleti kandırmayın diyorum anlayan anlar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.