birkaç yıl öncesinin bilgisayarları derken biraz uçmuşun erdi abi bi kç yıl evvel i7li notebooklar vardı. cihaz içinse haberi gerçek bulmuyorum htc qualcommu bırakmaz
Hocam ne içiyorsan tarifini ver bizde deneyelim. Belli ki iyi kafa yapıyor.
zırt pırt telefon çıkartıyor birazda geriye dönük yazılım desteği çıkartsa
Bi tabak çekirdeği varmış vay bee
Bunun işlemciyi kuşa taksak uçar.
benim pc 2 çekirdek :)
Arkadaş bu çekirdekler mitozmu geçiriyolar yav bismillah daha 2 yeni çıktı
off cok hoşuma gıttı ya..
htc guzel marka severim kendilerini.. bendeki wildfire tabi bunun yanında sıfır bile değil eksilerde:DD
bu donanıma berbat ötesi tasarım giydiriyorsun ya htc ben sana ne diyim
4 çekirdek olması iyi amam tasarımı çok kötü.Samsung galaxy s3 beklenmeli bence.
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
Kaçımızın bilgisayarı(!) 4 çekirdekli ki
Benim 4 çekirdekli. :D
Evimde iki bilgisayarım var. Biri çift diğeri tek çekirdek, yani toplamı bile dört etmiyor.
Süper telefonmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Yedaself
Evimde iki bilgisayarım var. Biri çift diğeri tek çekirdek, yani toplamı bile dört etmiyor.
Yavaş olun be ne rekabetmiş arkadaş bilgisayarları geçecekler artık biri dur desin şunlara bütün telefon üreticilerine
zaten artık bilgisayarla telefonun farkı kalmadı
şu android bir adam gibi olsa bu firmalar adam gibi optimize etseler şu cihazlara androidi alınır ya.
bugün yine teknosa da androidli tablet kullandım sony nin çıkardığı çok güzel alet ama anroid ile kasım kasım kasıyor. ipad i aldım. üstünde ne kadar uygulama varsa açık fakat en ufak bir kasma yok.
fanboyluk falan değil bakın bugün denedim izlenimim bu. lütfen objektif bakın.
Daha astronomik bir donanım olamazdı herhalde kesinlikle gereksiz !!! görende çift çekirdeğin yetmediği oyunlar,programlar doldu taştı da 4 çekirdek gerekli sanacak..Önce siz çift çekirdek ile 2 gün pil ömrü sunmayı becerinde dört çekirdek için yanımızda 2-3 yedek pil taşımayalım...
4 çekirdekli ve ince tasarımlı olması güzel ama uzakdoğulu üreticiler yeni modellerde büyük ekrandan bi vazgeçemiyorlar. Yakında tablet-phone diye birşey yapıp yanında promosyon olarak taşıma çantası hediye edecekler herhalde..