Şimdi Ara

İşte HTC Edge: Dört çekirdekli (Tegra 3) ilk telefonla tanışın! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
28.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tasarimi biraz degistir be htc hepsi birbirinin ayni telefonlar ahizesi uzun telefonlar cok itici gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

4 çekirdekle ne yapacagız?

6 ay,1 senede bir telefon değiştirmiyorsan,yani telefon değiştirme aralığın 3-4 sene ise kesinlikle en son teknoloji ürünleri tercih etmelisin.çünkü belki şimdilerde 4 çekirdeği gerektiren uygulama-işlem vs. yok ama 2-3 sene sonra olmazsa olmaz donanımlardan olabilir.yok ben telefonu 3-4 sene değil 1-2 sene bile kullanamam diyorsan eğer,o zaman yeni piyasaya çıkmış güncel cpu-gpu su olan bir telefon çok rahat işini görür .
  • taşındı -)
    http://forum.donanimhaber.com/m_54373021/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54373021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 20 Şubat 2012; 15:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Oturup çitleyecek değiliz :)) Bence faydası var zararı yok..örneğin panorama fotoğraf çekiyorum ve cihazın kareleri birleştirmesi için 10 sn bekliyorum..resim, müzik işleme appleri kullanıyorum bazı işlemler de beklemek durumunda kalıyorum..Yüksek konfigürasyonlu bir bilgisayarda nasıl ki photoshop kullanımı insana zevk veriyor ve yavaşlatmıyorsa aynı durumu kullanacağımız smartphone lar içinde düşünebiliriz..

aslında hız konusunda güzel bir şey olacagını düşündüm ama örneklerin kafamda daha net bir şey oluşmasını sagladı teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

quote:

6 ay,1 senede bir telefon değiştirmiyorsan,yani telefon değiştirme aralığın 3-4 sene ise kesinlikle en son teknoloji ürünleri tercih etmelisin.çünkü belki şimdilerde 4 çekirdeği gerektiren uygulama-işlem vs. yok ama 2-3 sene sonra olmazsa olmaz donanımlardan olabilir.yok ben telefonu 3-4 sene değil 1-2 sene bile kullanamam diyorsan eğer,o zaman yeni piyasaya çıkmış güncel cpu-gpu su olan bir telefon çok rahat işini görür .

şuan bu telefona sahip bir kişi için kullanabileceği tam uygulama yok evet ama ilersi için size katılıyorum

• hey allahım kardeşler be insaf diyorum size androıd 2.3 gıngerbend den itibaren zaten destekliyor çoklu işlemciyi neden yok nerede kullanacaz çekirdekmi çitlicez elinde bılgısayar var ama araştırmıyonnnn
  • sensation kullanıyorum mutluyum
  • Tanıtım pazarmış galiba hadi hayırlısı. Tam xl i almaya karar vermişken yapılacak iş mi bu ?
  • hadi be büyük sabırsızlıkla bekliyorum bunu nasıl olacak yarın herkez kozunu oynamış olacak ve ilk sony piyasada olacakkk ve arkasından diğerleriii teknolojının ileri gitmesi güzel bana göre artık fotoraf makinalarının taşınmasına gerek kalmıyacakkkkkk hepsi bir aradaaaa harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Apple bu donanımı iphonea entegre etse dünya çapında 500 milyon satar.

bu donanımın kat ve kat üstünüde koysa flas player ve bluetooth paylaşımı olmadıktan sonra almam

herkese soruyorum, adam gibi cevap veren olmadı. iphone da flash olsa şuan yapamadığın neyi yapıcaksın?

çinden 3 dolara bir tane tv bağlantı kablosu aldım ve iphone a taktım. alet önce görüntüyü tv ye verdi sonra da bu kablo kalitesiz görüntü veremiyorum gibisinden bir mesaj verdi ve görüntü gitti. cihaza jb attım. resupported diye bir yazılım var onu yükledim, aynı kabloyu denediğimde çatır çatır çalıştı. ne daha kaliteli bir kablo kullandım ne de iphone un donanımında değişiklik yaptım. sadece yazılım. adamlar yazılımla başka kabloların kullanımını engelliyorlar bunun için de bu kabloda görüntüyü iletemiyoruz gibisinden resmen "YALAN" söylüyorlar sonra da sana 70-80 dolara kendi kablolarını satıyorlar. yani resmen iphone kullanıcılarına "KUCAKTASINIZ" gözüyle bakıyorlar. İşte bu yüzden Apple ürünlerini hayatta kullanmam.

htc iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 27 Şubat 2012; 9:46:56 >

• bende anlamadım appel ürünlerini neden bir kabloya o kadar para isterler sanki altından yapmışlarrr şimdi hatırlamıyorum ama 100 dolar üstü olaması lazımmm
  • bu cihaza telefon demek hakaret olur. bu akıllı şey... buna bir isimde bulmak gerekir şimdi :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.