Şimdi Ara

İşte HTC Edge: Dört çekirdekli (Tegra 3) ilk telefonla tanışın! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
28.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes sense arayüzünden dolayı yok şöle kasıyo yok böyle kasıyo diyip duruyodu , alın size işlemci . Piyasada zorluycak program yokmuş , adam belki oyununu oynarken kendi müziğini dinleyip arada mesaj atıcak. Kime göre neye göre gereksiz !!!!
  • her ay telefon çıktıkça elindeki telefona güncelleme gelecek diye bekle sonra tüketici kardeş. saçmalık.
  • htc güzel firma kasa yapısı bide işlemcisini her zaman iyi kullanan grilla galass ekran ses sistemini dr b kullanıyor yani iyi firmalarla iş birliğinde kendi de yazılım olarak bir şeyler veriyorr yani hoşuma gidiyor bide bu cihazlarda bluetooth 4.0 kullanacağı için tadından yenmezz benim merak ettiğim htc artık bir kamera firmasıyla anlaşmalı mesala nikon canon valla tadından yenmeezzzz iyi gidiyorrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: IL EST MON COCAINE

Daha astronomik bir donanım olamazdı herhalde kesinlikle gereksiz !!! görende çift çekirdeğin yetmediği oyunlar,programlar doldu taştı da 4 çekirdek gerekli sanacak..Önce siz çift çekirdek ile 2 gün pil ömrü sunmayı becerinde dört çekirdek için yanımızda 2-3 yedek pil taşımayalım...

Kesinlikle katılıyorum, kaldı ki geçtim pil ömrünü (onu az da olsa iyileştirme şansı var) çift çekirdek işlemciyi kullanabilen ne gibi bir uygulama kullanabilirsiniz ki?

Hayır bir de öyle bir uygulamayı maksimum 4,7' ekranlı bir cihazda neden kullanasınız mis gibi bilgisayarlar, tabletler varken!!

Tamam markalar hep "daha yeni" savaşında kabul ama bir işin de bir oluru vardır. Kullan(a)mayacağım teknolojiyi neden sırf "bu daha yeni" diye alıyım ki?

Bir de yazlılım güncellemesi desteğini "bu telefonun donanımı bir yere kadar, artık yeni güncellemeleri kaldırmayacak durumda" demiyorlar mı, işte orda kendilerine selam edesim geliyor.

Benden tavsiye girin XDA'ya nerdeyse bütün telefonlar için şuan güncel olan en güncel yazılımı bulun indirin, tepe tepe de kullanın. Adamlar uğraşıp ICS+sense 3.6 portluyorlar DHD'ye. Ama HTC bunu kendi yaparsa yeni çıkaracağı cihazları kime satacak? Elbette birgün donanımı yenik düşer teknolojiye ama bence bu en azından 1 seneye kadar değil !!

HTC nerdeyse DHD'yle duyurdu kendini, kabuk değiştirdik dedi, daha da iyi cihazlar dedi, sense ile yepyeni bir cihaz deneyimi dedi: tamam dedik kabul ettik aldık cihazları seve seve de kullandık, kullanıyoruz da. Ama zamanında amiral gemin olan cihazı( ki iddia ediyorum bence hala en yaygın cihazıdır HTC'nin) bırak güncellemeyi adını bile geçirmiyorsan hiçbiryerde, buna riyakarlık denir !!

Öyle haftada bir cihaz çıkarıp yok efendim bu en yenisi en iyisi dersen ben de paşa paşa giderim Xda'ya "en yeni en iyi" dediğin cihazdan daha iyi hale getiririm 1,5 yıllık cihazımı, sonra da geçer senin yeni cihazını alan kişinin karşısına geçer havamı da atarım !! Sen de o adama 3-5 sene sonra bir daha cihaz satabilirsen satarsın..

Bence pazarlama her zaman en yeni en günceli sunmakla olmuyor, asıl satış sonrasında iş başlıyor. Hayır üzülürüm sonra iyi cihazlar yaparken Nokia'nın kaderini paylaşırsanız :(

Yani işin özü çift çekirdek bile hikayeyken, dört çekirdeği siz düşünün artık..

• hangi tuşlar kaldıracaktılar
  • htc donanımı ve yazılımı yettiği sürece bu telefonu çok iyi destekler 4 çekirdek hele bide HSDPA 21 MPBs ise bu telefon uçar ama en az 2500 mAh 3000 mAh batarya lazım şarjı su gibi içer 4 çekirdek
  • bi çıksında htc ye değil neticeye bakarız....
  • SG S2 bile fazlasıyla yetiyorken böyle birşeye para vermeye de gerek yok. Telefonu kasmaya çalışsan bile kasamazsın. Bu arada telefonla dünyanın işini yapın her istediğinize ulaşın size kusursuz hizmet sağlasın sonra da batarya. E onunda canı var be müslüman nereye kadar dayansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Fuat

SG S2 bile fazlasıyla yetiyorken böyle birşeye para vermeye de gerek yok. Telefonu kasmaya çalışsan bile kasamazsın. Bu arada telefonla dünyanın işini yapın her istediğinize ulaşın size kusursuz hizmet sağlasın sonra da batarya. E onunda canı var be müslüman nereye kadar dayansın.

aldiginiz telefonu uzun sure kullanmak istiyorsaniz, telefonunuzun donanimi yuksek olmali.
    bugun hicbir program kasmayabilir ama 1 yil sonrayi bilemezsiniz, ya da guncellemelere yetmeyebilir.

Bakiniz HD2'ye, zamaninin en iyi donanimina sahipti ve bu sayede halen guncelligini koruyor.

Pil konusunda ise haklisiniz, buna bi care bulmalari gerekli.

• Cep telefonundan tablete doğru yol alıyorlar.Telefon tablet karışık servis.
  • ben bu telefonu anladım güzel ama soru işaretleri var mesala kamerasında f değeri kaç 4G desteği sunacakmı ben almanyada yaşıyorum mesala burda yavaş yavaş hizmete girmeye başladı yani tabletlerle birlikte yani tahminen 2013 başına kadarda yaygınlaşacak bu önemli yani 3G nin verdiği en hızlısının 4G nin en yavaşı 6 kat daha hızlı buda benim alacağım telefonun kriteri için önemli sonra reklamlarda görürüz 4G le tanışın yani dışarı para atacak kadar zengin değilimmm Apple bu konuda iyi kullanıcı dostu tüm dünyaya 4G destekli satıyor yanı demiyor avrupada yada asyada 4G desteği yok buraya göndermeyim özel cihaz yapayımm çıkınca kullanırsınız diyip herkeze eşit imkanları sunuyor diğer firmalarda ülkeye özel cihaz çıkarıp sonradan yeni pazar oluşturuyorlar buda kötü Apple ın kısıtlamaları olmasa birde ekran büyük olsa vallla bir saniye düşünmem gider alırım ama oda hertarafını kısıtlıyorrr mesala tatile gittim arkadaşıma bir fotoraf gönderecem şansın yokkk gönderemessin diyor ........... htc kaliteli marka

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

ben bu telefonu anladım güzel ama soru işaretleri var mesala kamerasında f değeri kaç 4G desteği sunacakmı ben almanyada yaşıyorum mesala burda yavaş yavaş hizmete girmeye başladı yani tabletlerle birlikte yani tahminen 2013 başına kadarda yaygınlaşacak bu önemli yani 3G nin verdiği en hızlısının 4G nin en yavaşı 6 kat daha hızlı buda benim alacağım telefonun kriteri için önemli sonra reklamlarda görürüz 4G le tanışın yani dışarı para atacak kadar zengin değilimmm Apple bu konuda iyi kullanıcı dostu tüm dünyaya 4G destekli satıyor yanı demiyor avrupada yada asyada 4G desteği yok buraya göndermeyim özel cihaz yapayımm çıkınca kullanırsınız diyip herkeze eşit imkanları sunuyor diğer firmalarda ülkeye özel cihaz çıkarıp sonradan yeni pazar oluşturuyorlar buda kötü Apple ın kısıtlamaları olmasa birde ekran büyük olsa vallla bir saniye düşünmem gider alırım ama oda hertarafını kısıtlıyorrr mesala tatile gittim arkadaşıma bir fotoraf gönderecem şansın yokkk gönderemessin diyor ........... htc kaliteli marka

Kim demis fotograf gonderemezsin ver mail adresini 50 tane fotograf yollayayim sana :) gondermek icin illaki bluetooth olmasi sart degil, kaldiki tum apple cihazlari biribirine bt ile hersey gonderiyo,apple olmayanlara ise net uzerinden yollar...
    Bunu apple yapsa denildiginde;
    A5 cipin hizina daha hic biri yetisemedi youtubeye bakin testlere.
    4.0 bluetooth 4s'de var
    8mb kameranin kalitesinide arastirin. Boş boş konusmayin iphonenin uzerine telefon yok bunu cok iyi biliyosunuz, kedi ciger meselesi gibi dayranmayin,bendeki iphoneyi satsam en kral sifir androidli cihazi alirim ustede para kalir,en kral androidi satsam bi ikinci el iphone alamam,2200 tl verdim 1900'e satarim iphoneyi,2000 tl versem 1300'e anca satarim androidli cihazi....

O paralari hic biri haketmiyo o ayri mesele

• kuzenin de apple iphone telefonu var bluetooth açıp birşey yollayamıyoruz birbirimize bende blackberry var ondan resim almak istedim gönderemedi ve cihazlar birbirini gördüğü halde bağlanamadı ama başka bir arkadaşımın telefonu ile bluetooth açıp rahatça bağlanabiliyoruz ve resim yollayabiliyoruz birbirimize rahat bir şekilde.. bu iphone'larda problem var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

kuzenin de apple iphone telefonu var bluetooth açıp birşey yollayamıyoruz birbirimize bende blackberry var ondan resim almak istedim gönderemedi ve cihazlar birbirini gördüğü halde bağlanamadı ama başka bir arkadaşımın telefonu ile bluetooth açıp rahatça bağlanabiliyoruz ve resim yollayabiliyoruz birbirimize rahat bir şekilde.. bu iphone'larda problem var..

zaten iphone un bluetooth u bir şey alıp göndermek için değil bluetooth kulaklık gibi müzik sistemlerine bağlanmak. bilgisayara da bağlarsınız ama bilgisayarın hoparlörünü kullanarak müzik dinlersiniz.
  • soğutma işini nasıl halledecekler illaki ısınır o telefon elimizi ve cebimizi yakacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

quote:

kuzenin de apple iphone telefonu var bluetooth açıp birşey yollayamıyoruz birbirimize bende blackberry var ondan resim almak istedim gönderemedi ve cihazlar birbirini gördüğü halde bağlanamadı ama başka bir arkadaşımın telefonu ile bluetooth açıp rahatça bağlanabiliyoruz ve resim yollayabiliyoruz birbirimize rahat bir şekilde.. bu iphone'larda problem var..

zaten iphone un bluetooth u bir şey alıp göndermek için değil bluetooth kulaklık gibi müzik sistemlerine bağlanmak. bilgisayara da bağlarsınız ama bilgisayarın hoparlörünü kullanarak müzik dinlersiniz.

ee bunu diğer telefonlarda yapabiliyor zaten.. ben birşey aktaramadıktan yapamadıktan sonra ben ne yapayım iphone telefonu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

quote:

ee bunu diğer telefonlarda yapabiliyor zaten.. ben birşey aktaramadıktan yapamadıktan sonra ben ne yapayım iphone telefonu :)

iOS un sınırlamalarından biri

• 4 çekirdekle ne yapacagız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

4 çekirdekle ne yapacagız?

Oturup çitleyecek değiliz :)) Bence faydası var zararı yok..örneğin panorama fotoğraf çekiyorum ve cihazın kareleri birleştirmesi için 10 sn bekliyorum..resim, müzik işleme appleri kullanıyorum bazı işlemler de beklemek durumunda kalıyorum..Yüksek konfigürasyonlu bir bilgisayarda nasıl ki photoshop kullanımı insana zevk veriyor ve yavaşlatmıyorsa aynı durumu kullanacağımız smartphone lar içinde düşünebiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı yorumlarına göre ya bu telefonu yada galaxy s3 ü alacağım. muhtemelen iki tel de aynı fiyatlarda olacak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.