Şimdi Ara

İşte HTC Edge: Dört çekirdekli (Tegra 3) ilk telefonla tanışın! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
28.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.merttezcan

İsterse 4 değil 4000000000000 çekirdekli olsun almam. 4.7 inç telefonu neremizde taşıyacağız?

htc bu telefonda kasayı çok dar tutmuş, çok büyük bir telefon olacağını zannetmiyorum.htc bu telefonda kasayı çok dar tutmuş, çok büyük bir telefon olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

abi sani bana photoshop, autocad çalıştıracak kullanamadıktan sonra ben o çekirdekleri cit cit çitlerim

şu an iphone için autocad uygulaması var

ben htc içim demiştim, ayrıca bu tip aletlerde autocad kullanmak fanteziden başka bir şey değildir. ayrıca autocad uygulaması ben duymadım adı nedir, dwg dosyaları için görüntileyici var ama autocad çizimi yapanı duymadım

ismini bilmiyorum inşaat mühendisi arkadaşım göstermişti birkaç saate çıkacam onunla öğrenir akşama buraya yazarım , gösterim değil çizim programı ama 3b yapıyormu bilgim yok , zaten projeci o 3b a ihtiyacıda yok neyse öğrenir yazarım
    ios ta varsa android de vardır veya türer diye düşünüyorum malum bu kadar güçlü telefonlar ürettikçe onları sadece arama ve birkaç basit oyun yada angry bird le harcamakta yazık olur çıksın daha kullanışlı olsun telefonlar diye düşünüyorum

• Adam gibi şarj süresi koyun şu telefonlara.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

abi sani bana photoshop, autocad çalıştıracak kullanamadıktan sonra ben o çekirdekleri cit cit çitlerim

şu an iphone için autocad uygulaması var

ben htc içim demiştim, ayrıca bu tip aletlerde autocad kullanmak fanteziden başka bir şey değildir. ayrıca autocad uygulaması ben duymadım adı nedir, dwg dosyaları için görüntileyici var ama autocad çizimi yapanı duymadım

ismini bilmiyorum inşaat mühendisi arkadaşım göstermişti birkaç saate çıkacam onunla öğrenir akşama buraya yazarım , gösterim değil çizim programı ama 3b yapıyormu bilgim yok , zaten projeci o 3b a ihtiyacıda yok neyse öğrenir yazarım
    ios ta varsa android de vardır veya türer diye düşünüyorum malum bu kadar güçlü telefonlar ürettikçe onları sadece arama ve birkaç basit oyun yada angry bird le harcamakta yazık olur çıksın daha kullanışlı olsun telefonlar diye düşünüyorum

bende var sadece lineer sekmesini kullanabiliyorsun yani kısmen dwg görüntüleyicisi.ama oda yeter kimi yerlerde acaip lazım oluyoır

• Oyalamayi birakip teknoloji musluklarini acsalarda evimizdeki ve elimizdeki bilgisayar denilen agirliktan ve de kalabaliktan kurtulsak.
  • Adamlar yine yapmış..Her zaman en iyi Android deneyimini Htc ile yaşadım,kullandığım tüm modellerin kasaları sağlam ve kaliteliydi..

Ah birde Android'e iOS gibi oyunlar-uygulamalar falan gelse..tadından yenmez
  • neler çıkmaya başladı yaa
  • Bu nasıl bir tasarımdır.
  • Çok etkileyici bir tasarıma sahip olmuş. 4 çekirdek muazzam
  • Htcnin sorunuda bu, çok dengesizler her hafta bir model çikartiyorlar izlenimi uyandiriyorlar.
  • Htc yeni uygulamaya geçicek sanırım. Yeni sloganları da şu olucak "her gün yeni bir telefon". Telefona yazılım destek verme konusunda(android sürümleri ve sense arayüzü) bu kadar çabuk olsalar rakip tanımazlar
  • BF3 de kaç fps veriyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

BF3 de kaç fps veriyor bu

• özellikle htc nin yeni nesil telefonlarını yaklaşık 1 ay sonra barselonada göreceğiz.orada tanıtılacak yeni telefonlarda en yakın yaza piyasaya çıkacağına göre,o zamana kadar millet gönül eylendirsin diye sensetion xe-xl piyasaya sürüldü ki bana göre xe donanımsal olarak sahibini uzun süre tatmin edecek gibi duruyor.en azından 2013 yılının ocak ayında tanıtılacak ve yazına piyasaya çıkacak yeni üst seviye telefonlara kadar bence gerçek akıllı telefon kullanıcılarının(kimse yanlış anlamasın ama etrafımdaki çoğu akıllı telefon kullanıcısının 3g aboneliği bile yok) işini görecektir.
  • Şimdi "bu kadar cekirdege ne gerek var" diye bağıranlar zamanında "aya gitmeye, uzaya çıkmaya ne gerek var" ve "penisilin de neymiş, eceli geldiyse ölecek tabii" diyenlerle aynı kafadalar sanırım...

Htcnin bu haftaki telefonu yorumları da bıktırdı artık. Her farklı haberi farklı bir telefon zannedersiniz olacağı bu tabii. Desire dan beri neredeyse her hafta bir telefon haberini aldığımız Htcnin şu an piyasada kaç modeli var ortada ışte. Hem adamlar yapsın işte bir sürü, çeşit çeşit, sen de kendine en uygun olanını, en beğendiğini seç. Başka markalar gibi bi tane yapıp, ben bunu yaptım, işine gelirse alırsın modunda olsa daha mi iyi?

Hele ki bir de "kim ne derse desin...." ile başlayan yorumlar var ki, yazarını bulsam sopayla dövücem artık, iphone a rakip olarak piyasaya çıkan 6670 in günleri geride kaldı artık. Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManoMachine -- 15 Aralık 2011; 9:07:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

Şimdi "bu kadar cekirdege ne gerek var" diye bağıranlar zamanında "aya gitmeye, uzaya çıkmaya ne gerek var" ve "penisilin de neymiş, eceli geldiyse ölecek tabii" diyenlerle aynı kafadalar sanırım...

Htcnin bu haftaki telefonu yorumları da bıktırdı artık. Her farklı haberi farklı bir telefon zannedersiniz olacağı bu tabii. Desire dan beri neredeyse her hafta bir telefon haberini aldığımız Htcnin şu an piyasada kaç modeli var ortada ışte. Hem adamlar yapsın işte bir sürü, çeşit çeşit, sen de kendine en uygun olanını, en beğendiğini seç. Başka markalar gibi bi tane yapıp, ben bunu yaptım, işine gelirse alırsın modunda olsa daha mi iyi?

Hele ki bir de "kim ne derse desin...." ile başlayan yorumlar var ki, yazarını bulsam sopayla dövücem artık, iphone a rakip olarak piyasaya çıkan 6670 in günleri geride kaldı artık. Neyse...

uzaya gitmeyi hala gereksiz goren insanlar var

• Gideri var ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Şimdi "bu kadar cekirdege ne gerek var" diye bağıranlar zamanında "aya gitmeye, uzaya çıkmaya ne gerek var" ve "penisilin de neymiş, eceli geldiyse ölecek tabii" diyenlerle aynı kafadalar sanırım...

elbette var ama o insanlar ne yazıkki bu tür gelişmelerin aslında tek tek ele alındığında beraberinde bir çok yenilikler getirdiğini bilmediklerinden gereksiz buluyorlar.bilselerki uzay çalışmaları yapılırken daha verimli pillerin,süper iletkenlerin ve bu gibi bir sürü yeni teknolojilerin bulunduğunu-geliştirildiğini konuşmazlar.ABD nin uzay çalışmaları sonucunda şimdiye kadar binlerce yeni veya yenilenen-geliştirilen teknoloji olmuş ki;geçenlerde bu yeniliklerin ABD dış ticaretine katkısı trilyon dolarlarla ölçülüyor diye avrupa medyasında haberler çıkmıştı.bu örnektende yola çıkacak olursak ''elin adamı birşeye para-zaman-emek harcıyorsa,geri dönüşümü fazlasıyla olduğundandır.hiç olmadı adamlar prestij kazanıp,hem kendi milleti,hemde başka millletler üzerinde piskolojik harekat yapıyor.''

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

elbette var ama o insanlar ne yazıkki bu tür gelişmelerin aslında tek tek ele alındığında beraberinde bir çok yenilikler getirdiğini bilmediklerinden gereksiz buluyorlar.bilselerki uzay çalışmaları yapılırken daha verimli pillerin,süper iletkenlerin ve bu gibi bir sürü yeni teknolojilerin bulunduğunu-geliştirildiğini konuşmazlar.ABD nin uzay çalışmaları sonucunda şimdiye kadar binlerce yeni veya yenilenen-geliştirilen teknoloji olmuş ki;geçenlerde bu yeniliklerin ABD dış ticaretine katkısı trilyon dolarlarla ölçülüyor diye avrupa medyasında haberler çıkmıştı.bu örnektende yola çıkacak olursak ''elin adamı birşeye para-zaman-emek harcıyorsa,geri dönüşümü fazlasıyla olduğundandır.hiç olmadı adamlar prestij kazanıp,hem kendi milleti,hemde başka millletler üzerinde piskolojik harekat yapıyor.''

+1000

bu gelistirilen teknolojilerin yaninda o projelerin argelerinde bir suru bilim adami muhendis calisip yetisiyor. tum ulke ekonomisine kalifiye is gucu kaynagi oluyor.

en basitinden pek cok ust duzey egitimli beynimiz turkiyede kendi kapasitelerine uygun is ortamlari olmadigi icin yurtdisinda calisiyorlar. turkiyenin bu tip projeleri olsa bunlarin donmesi icin neden olacak.

• S3 ile birlikte piyasayi sallayacak iki telefondan biri
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.