Şimdi Ara

İşte HTC Edge: Dört çekirdekli (Tegra 3) ilk telefonla tanışın! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
28.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biri bana aciklayabilir mi, bu telefonlarin bu kadar ozelliklerini neye kullanacaklar? Yani bu kadar uygulama falan var mi zorlayacak? Yoksa Hdmi cikisindan yeni nesil konsol yapsinlar bunlardan...
  • benim pc tek çekirdekli
  • Bu adamlar neden böyle yapıtor her hafta 1 model yakında blackberry gibi htc de popülerliğinin kaybedicek 3 hafta önce de zeta amaç ne ki?
  • iphone 4s deki GPU şuan en hızlısıymış mobillerde. Tegra 3 bundan dahamı hızlı aceba ?
  • önümüzdeki yıla alırım 4 çekirdekli telefon :). desire z edare ediyor şimdilik
  • çekirdek savaşları....
    desktop, notebook ve cep telefonu hep birlikte çitliyoz....
    2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024 çekirdekli işlemciler şeklinde gider bu iş..... :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

iphone 4s deki GPU şuan en hızlısıymış mobillerde. Tegra 3 bundan dahamı hızlı aceba ?

tegra 3 12 çekirdekli tabiki daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

iphone 4s deki GPU şuan en hızlısıymış mobillerde. Tegra 3 bundan dahamı hızlı aceba ?

tegra 3 gpu su (yani ekran kartı)12 çekirdekli tabiki daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Bu adamlar neden böyle yapıtor her hafta 1 model yakında blackberry gibi htc de popülerliğinin kaybedicek 3 hafta önce de zeta amaç ne ki?

zeta snapdragon s4 bu tegra 3 kullanıcılara daha geniş seçenek sunuyorlar...
  • HTC'nin amaci nedir! Daha telefonu alali 2 gün olmadi, haftada bir telefon cıkar mı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

HTC'nin amaci nedir! Daha telefonu alali 2 gün olmadi, haftada bir telefon cıkar mı!

çıkar bu teknolojiye yetişilmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HTC'nin amaci nedir! Daha telefonu alali 2 gün olmadi, haftada bir telefon cıkar mı!

cepleri boşaltmaktır..... tabii hırs yapar, az ile yetinmezseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

çıkar bu teknolojiye yetişilmez...

Haklısın, 4 çekirdegi abartmışlar biraz.. Rakipleri yapmadan ilk kendisi yapmak ve satmak istiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

cepleri boşaltmaktır..... tabii hırs yapar, az ile yetinmezseniz

Sürekli telefon değiştiren ve ilgi duyan birisi değilim ama sürekli telefon cıkarmasi pek hoş değil :) Ayrıca Türk firmasi olsa, verdigimiz paralar dışarıya gitmedigi gibi ülke hızlı gelişir ama ...

• Batarya standby sürelerini düzeltsin ilk önce HTC.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Batarya standby sürelerini düzeltsin ilk önce HTC.

dostum bir haber okudum bu motorola 3300 mah lik batarya yapmış..belki htc edge e de yaparlar 3300 mah batarya

• quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Batarya standby sürelerini düzeltsin ilk önce HTC.

dostum bir haber okudum bu motorola 3300 mah lik batarya yapmış..belki htc edge e de yaparlar 3300 mah batarya

Biliyorum o cihazı Motorola Droid Razr avrupada çıksın ,çıkar çıkmaz alacağım o cihazı.

3300 mAh ne demek ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Böyle iddialı bi telefon icin Desire HDnin makyajlanmış hali gibi bir tasarım olmamış sanki .Dört çekirdek konusu ise biraz hızlı oldu gibi ...

madem öyle daha güzelini sen yapaydın ya koca cihaz büyük olmasın diye daha ne yapacaklardı kuç böcekmi koyacaklardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Apple bu donanımı iphone'a entegre etse dünya çapında 500 milyon satar.

3milyar gecerşarj'da 5 saat
  • hangi akıllı telefonu alacam karararını verdiğim gün ışınlancaz!!!!!
  • Öncelikle tüm forumu okuyorum mümkün olduğunca çok arkadaşımız bilinçsizce yorum yazmış kimileridi gerçekten bilinçli 4 çekirdek çok arkadaşımıza göre gereksiz görülmüş batarya süresi işlem ya arkadaşlar 40nm biri diğeri 28 nm sadece onla bitmiyor bu s4 işlemcilerle birlikte daha ıyı kamera yeteneği doğrudan rus uydularına bağlanabilme usb 3 desteği az enerji gideri ve bir çok özellik geliyor bizlerin insan oğlunun rahatlığı için siz gereksiz derseniz mılyonlarca o işten ekmeğini çıkartan kişilere saygısızlık yapmış olursunuz her kezin evinde çocukları beklıyor baba bana getırdı diye umarımkı sızde çocukken beklemişsizdir bana katılır veya katılmazsanız orası sızın düşünceniz onada saygı duyarımm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.