Şimdi Ara

İşte HTC Edge: Dört çekirdekli (Tegra 3) ilk telefonla tanışın! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
28.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam kandırmaktan başka bir şey değil. Daha çift çekirdek tam anlamıyla oturmuş durumda değil ve tam anlamıyla kullanacak adam akıllı yazılım yokken kalkıp dört çekirdekli cihaz üretmenin manası nedir? Onun farkını sadece hız testlerinde görürsünüz günlük kullanımda hiçbir fark olmayacak. Hayır yani sanki çift çekirdekler yetersiz geldi yazılımı kaldırmıyor da dört çekirdeğe geçiyorlar. Bunu görmek bu kadar zor olmamalı. Adamlar sürekli olarak donanım yükselterek tüketiciyi kandırmaya çalışıyorlar. Maksat donanımı yüksek tutarak pazar payı kapmak. Yukarda arkadaşın dediği gibi render mı alacaksınız cihazda? Yapacağınız şey internete girip oyun oynamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

şu android bir adam gibi olsa bu firmalar adam gibi optimize etseler şu cihazlara androidi alınır ya.

bugün yine teknosa da androidli tablet kullandım sony nin çıkardığı çok güzel alet ama anroid ile kasım kasım kasıyor. ipad i aldım. üstünde ne kadar uygulama varsa açık fakat en ufak bir kasma yok.

fanboyluk falan değil bakın bugün denedim izlenimim bu. lütfen objektif bakın.

Katılmamak elde değil ama gelde anlat, nedir bu milletteki apple düşmanlığı anlamıyorum iOS varken apple'ın 4 çekirdekli cihazlara daha uzun bir süre ihtiyaç duyacağını sanmıyorum ama gel gör ki yıl 2012 olacak hala flash desteği olmadan apple kullanmam diyenler var yazacak çok şey var ama eksi manyağı olacağım fazla uzatmıyım en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 8 Kasım 2011; 1:58:18 >

• telde 2 çekirdek bile bazen fazla geliyor. 4 ü kullanaman. 2 seneye kadar.
  • Bu telefon çıksın sgs2 nin fiyatı düşer
  • biri de çıkıp 4 çekirdekli telefon yerine pili 4 gün dayanabilen bir android smartphone yapsa en büyük ilgiyi çekmiş olacak..
  • telefon neysede tabletleri heycanla beklemekteyim asusun yeni tabletide birincisi gibi basarili olursa tablet almayi basaricam heralde diger haberde de 500 dolar civari olacagi yazilmis o zaman alinasi bi alet olur .. htc asus gibi firmalar yeni platforma gece dursun samsung da arkadan kopyalar artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Apple bu donanımı iphonea entegre etse dünya çapında 500 milyon satar.

bu donanımın kat ve kat üstünüde koysa flas player ve bluetooth paylaşımı olmadıktan sonra almam

nolur al
  • klasik HTC tasarimi,
    insallah bu tasarimdan hic vazgecmezler.
    Cift cekirdeklilere daha yeni ICS ile destek gelmisken, 4 cekirdek biraz israf olmus gibi.
  • bildigin angus.
  • htc dediğiniz firma bugün abd'nin pazar lideri...

kaynak

KAYNAK koyalım da iphone cular doluşup nasıl olur ya ayağına yatmasınlar...
  • Vallahi yeni tel almak zulum oldu eskieden alirdin rahat 1 sene en iyi model o olurudu simdi aliyorsun 2 ayda eskiyor
  • Güzel gelişme tabi,umarım artık ayda 1 tane telefon tanıtmaktan vazgeçerler.Bence çıkarttıkları telefonların listesini bile yapamazlar hatırlayıp.
  • Bu neya çift çekirdek SGS2 kullanıyorum her şey normal normal bir kullanım 6-8 saat anca gidiyor once bir bu soruna çözüm bulsunlar 4 çekirdek :P çokta gerek varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai şu android bir adam gibi olsa bu firmalar adam gibi optimize etseler şu cihazlara androidi alınır ya. bugün yine teknosa da androidli tablet kullandım sony nin çıkardığı çok güzel alet ama anroid ile kasım kasım kasıyor. ipad i aldım. üstünde ne kadar uygulama varsa açık fakat en ufak bir kasma yok. fanboyluk falan değil bakın bugün denedim izlenimim bu. lütfen objektif bakın.
    Katılmamak elde değil ama gelde anlat, nedir bu milletteki apple düşmanlığı anlamıyorum iOS varken appleın 4 çekirdekli cihazlara daha uzun bir süre ihtiyaç duyacağını sanmıyorum ama gel gör ki yıl 2012 olacak hala flash desteği olmadan apple kullanmam diyenler var yazacak çok şey var ama eksi manyağı olacağım fazla uzatmıyım en iyisi

O dediğiniz cihazı bende denedim hiçte kasılma yok tıkır tıkır çalışıyor

Bırakın bu işleri teşhirde 2 dk. cihazı kullanarak fikir sahibi olamazsınız.

• Millet okuz abi boyle musteri olursa adamlar cikarir tabi :D yanlis anlasilmasin bende ip4 var. Demek istedigim 1dakika dusunun bi bu cihazlari ne mantikla kullaniyoruz acikcasi bi b*ka yaradigi yok 3-5 oyun oynatiyor guzel dokunmatige sahip havalo ve pahali oyuncaktan baska bisey degil...
  • Crysis oynatır mı bu? :D
  • önümüzdeki yazdan evvel çıkmaz heyecanlanmayın. htc bilerek çok erken tanıtıyor maksat piyasayı bulandırmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurmarsak

Crysis oynatır mı bu? :D

eskiden bu şakaları süperbilgisayarlara yapardık, artık telefonlarda yapıyoruz :D
  • Millet 4 çekirdekli telefon kullanıyor ben hala P4
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.