Şimdi Ara

İşte HTC Edge: Dört çekirdekli (Tegra 3) ilk telefonla tanışın! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
28.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spaydix

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

quote:

Orijinalden alıntı: sinanx
    Apple bu donanımı iphonea entegre etse dünya çapında 500 milyon satar.

bu donanımın kat ve kat üstünüde koysa flas player ve bluetooth paylaşımı olmadıktan sonra almam

herkese soruyorum, adam gibi cevap veren olmadı. iphone da flash olsa şuan yapamadığın neyi yapıcaksın?

adam gibi masaüstü pc modunda flaş içerikli müzik ve videoları izleyeceğim dinleyeceğim şu an galaxy s2 imde yaptığım gibi cevabını aldınmı ?

örnrk www.fizy.com

Puffin web tarayıcıyla sadece fizy değil online dizi ve film sitelerini hem ipad hem iphone dan çatır çatır izliyor ve dinliyorum.Ne jailbreak ne başka bişey sadece küçücük bir uygulama.Yani neymiş atla deve değilmiş,bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
    Htcnin bu haftaki telefonunuda görmüş olduk

Çok kısa ve bir o kadar da güzel bir yorum. Helal olsun valla.
  • Blu_ray oynatır mı bu?.
    (:
  • Bu sene Samsung açık ara önde olsa da arkadan HTC çok sağlam geliyor. Android zaten ios u geçecek de hala iPhone kullananlar anlamakta güçlük çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya iyi tegralı telefon istiyorum ama mümkünse samgsung olsun marka :) HTC yi sevmiyorum..
  • Bu gördüğüm kaçıncı HTC telefon tanıtımı konusu, ne oluyor HTC'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adgd

Yakında şöyle bir telefon çıkarsa şaşırmayın 4.5 inç 7 milyar renk destekli mega ultra süper amoled 1920x1080 piksel 3d gözlüksüz ekran 2 terebayt kapasite 32 çekirdekli 4.ghz işlemci 12 gb ram 3mm incelik 24 megapiksel dslr kamera 3d 1080p 90 fps 7.1 ses kayıt yapabilen video playstation 5 den tam beş kat daha iyi grafik özelliği 7G, enerjisini kendi üreten şarj istemeyen cep vs vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

şu android bir adam gibi olsa bu firmalar adam gibi optimize etseler şu cihazlara androidi alınır ya. bugün yine teknosa da androidli tablet kullandım sony nin çıkardığı çok güzel alet ama anroid ile kasım kasım kasıyor. ipad i aldım. üstünde ne kadar uygulama varsa açık fakat en ufak bir kasma yok. fanboyluk falan değil bakın bugün denedim izlenimim bu. lütfen objektif bakın.

Evet ben de bimekste ipad2 ve sony tableti inceleme fırsatı buldum. Dediğin gibi ipad de sayfalar arası geçiş o kadar yumuşak ve akıcı ki resmen kayıyor gibi gıdım gıdım hareket ettirseniz bile. Ama android de onu göremedim gerçekten kasıldı ama sebebi tahminimce şu ki android in görsel efektleri daha fazla. Yani menü geçişlerindeki ikonların boyut değiştirmesi olsun gölgelendirmeleri olsun çok daha karizmatik görünüyor. Belki sorun android değil de grafik kartındadır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir Cem

Bu sene Samsung açık ara önde olsa da arkadan HTC çok sağlam geliyor. Android zaten ios u geçecek de hala iPhone kullananlar anlamakta güçlük çekiyorum.

sonucta elindeki sey bir telefon bilgisayar degil. tasaeim boyut prestij marka ilk one cikan seyler oluyor. Iphone kulananin istegi baska sgs kulananin baska artik bunu anlamakta neden gucluk cekiyosunuz. NOT:xperia nei kulaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

şu android bir adam gibi olsa bu firmalar adam gibi optimize etseler şu cihazlara androidi alınır ya.

bugün yine teknosa da androidli tablet kullandım sony nin çıkardığı çok güzel alet ama anroid ile kasım kasım kasıyor. ipad i aldım. üstünde ne kadar uygulama varsa açık fakat en ufak bir kasma yok.

fanboyluk falan değil bakın bugün denedim izlenimim bu. lütfen objektif bakın.

Katılmamak elde değil ama gelde anlat, nedir bu milletteki apple düşmanlığı anlamıyorum iOS varken apple'ın 4 çekirdekli cihazlara daha uzun bir süre ihtiyaç duyacağını sanmıyorum ama gel gör ki yıl 2012 olacak hala flash desteği olmadan apple kullanmam diyenler var yazacak çok şey var ama eksi manyağı olacağım fazla uzatmıyım en iyisi

Önce fanboy'ca bir giriş yapayım:
    Sen gel android'i bir de Samsung Galaxy S2 'de dene, olmadı donanımhaber'de videosu var onu izle. Bak bakalım hız neymiş, optimize neymiş.

Ben Symbian'lı 200 Mhz Nokia 6630 cep telefonumu bırakıp yine Symbian'lı 400 Mhz Nokia 5800 aldığımda eşekten inip hızlı bir ata binmiş gibi olmuştum. Sonra kampanyadan Bada işletim sistemli 1 ghz tek çekirdek Samsung Wave 2 alınca vay be dedim telefon buymuş, attan inip otomobile binmişim. Sonra bir komşumda Android tabanlı Samsung Galaxy S2'yi görüp 1 saat kurcaladım, o ne öyle? Otomobilden inip Ferrari'ye bindim sanki. Internet hızı, uygulama hızı, kullanım kolaylığı mükemmel (üstüne de ekranı gayet büyük ama bununla beraber incecik ve hafif). Halbuki Bada işletim sistemi de Wave serisi için orijinal olarak optimize ve hızlıdır.

Böylelikle aynı firmanın farklı işlemcili, aynı arayüzlü, farklı (ve her ikisi de iyi) işletim sistemli iki ayrı telefonunu karşılaştırabilmiş oldum..

Arkadaşım şu konuda elbette haklısın ki, optimize edilmemiş bir cihazdan çekirdeği ne olursa olsun uzak durulmalıdır !

Iphone Ios'u kendi cihazına göre tam entegre ettiği ve kullanım kolaylığından dolayı iyi bir cihazdır. Ama bu avantajı, donanımı kısarak verdiği ve buna rağmen pahalı satarak bizi sağdığı gerçeğini değiştirmemektedir. Bahsettiğim Samsung Galaxy S2'yi kullandığında büyük ekran, hızlı işlemci, sağlam bir işletim sistemi avantajlarını gördüğünde daha iyi anlarsın...

Demek ki neymiş, çekirdek de lazım, iyi bir optimize de lazım.

Edit: Tablet ile smartphone farklı kulvarlarda olsa da, aralarında çok da fark kalmadı, bunlar yakın cihazlar artık, o yüzden denemiş olduğum telefonlar üzerinden konuya genel bir mantıkla yaklaştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteran -- 8 Kasım 2011; 16:16:01 >

• tasarımına aşık oldum desem yeridir.. özelliklere zaten laf yok.. ama şu ekran büyüklüğü 4.7" ekran mı olur arkadaşım.. böyle giderse cep telefonları tablet boyutu alıcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

tasarımına aşık oldum desem yeridir.. özelliklere zaten laf yok.. ama şu ekran büyüklüğü 4.7" ekran mı olur arkadaşım.. böyle giderse cep telefonları tablet boyutu alıcak..

Bence Smartphone'lara 4.3" bile küçük kalıyor, verimli kullanırsan..
  • Bazıları "xxx alacaktım htc bunu çıkarttı oldu mu şimdi?" gibisinden yorumlar yazmış.
    Anlaşılan kimse ihtiyacına göre almıyor. Herkes sidik yarışı içerisinde sanırım.
    En son ne çıktıysa almak zorunda mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 8 Kasım 2011; 16:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: Bekir Cem

Bu sene Samsung açık ara önde olsa da arkadan HTC çok sağlam geliyor. Android zaten ios u geçecek de hala iPhone kullananlar anlamakta güçlük çekiyorum.

sonucta elindeki sey bir telefon bilgisayar degil. tasaeim boyut prestij marka ilk one cikan seyler oluyor. Iphone kulananin istegi baska sgs kulananin baska artik bunu anlamakta neden gucluk cekiyosunuz. NOT:xperia nei kulaniyorum

Neyin prestiji odaklanma sorunu olan kamerasının mı, batarya sorunlarının mı yoksa teknolojiyi aylarca geriden takip edip henüz çıkardığı 4s in aylar önce çıkan sgs 2 karşısında ezilmesinin prestiji mi? ikisini de kullandım su an sgs 2 kullanıyorum. ios 5 yıl önce kullanılabilecek bir işletim sistemi idi kanımca. Onun dışında her dizide parasizliktan kırılan karakterlerin bile eline iPhone verirsen böyle de reklamı oluyor. iPhone bir pazarlama harikasıdır ve bu örnek de alınmalıdır. Fakat biz burada teknolojiden söz ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howardroark1 -- 8 Kasım 2011; 16:35:55 >

• offfffffffff
  • Biz daha bilgisayarda çift çekidek kullanıyoruz adamlar dört çekirdekli telefon çıkarıyorlar.
  • quote:

şu android bir adam gibi olsa bu firmalar adam gibi optimize etseler şu cihazlara androidi alınır ya.

bugün yine teknosa da androidli tablet kullandım sony nin çıkardığı çok güzel alet ama anroid ile kasım kasım kasıyor. ipad i aldım. üstünde ne kadar uygulama varsa açık fakat en ufak bir kasma yok.

fanboyluk falan değil bakın bugün denedim izlenimim bu. lütfen objektif bakın.

o uygulamalar o an çalışmadığı için kasmaması çok doğal. sen bir uygulamadan başka uygulamaya geçtiğin zaman donduruyor sistem aktif olarak kullanmadığın uygulamayı. açık olduğu falan yok yani. aynı anda çalışabilen çok az şey var.

mesela safariyle hotfile'dan birşey indireceksin, geri sayım sürecinde başka bir uygulama kullanayım dersen safariye geri döndüğünde geri sayımın ilerlemediğini görürsün. durum bu kadar ciddi.

olay reklamda, teknoloji marketlerine her markadan ayrı şekilli şemalli bir apple standı koy, adam ipadi alsın eline aa o kadar uygulama açık kasmıyor! satın alıp eve gidince görsün hanyayı konyayı.

sonra ios stabil, güçlü donanıma ihtiyaç duymuyor falan fıstık. çalışan işlem gücü gerektiren birşey yok ki neden ihtiyaç duysun.

kullanılan programlama dilleri, çekirdekler belli, bir işletim sisteminde ne kadar yaratıcı olabilirsin ki kodlama bazında.

herşeyi kısıp arayüzde güzel animasyonlarlarla göz boyarsın anca böyle, onun adı da stabil sistem olur millet içinde.

reklamını kapitalizmini sevdiğimin dünyası..

• Benim bilgisayarım 4 çekirdekli değil.
  • bu ne arkadaş her 5 güne bir telefon mu çıkarılır
    bence htc adam gibi güncelleme yapsın
  • Şu işlemcilerin çekirdek sayılarında sidik yarışı yapmayı bıraksalarda batarya teknolojisinde bir devrim yapsınlar telefonluktan çıktı ilerde bu telefonlarda 7 saate süper diyeceğiz heralde. Apple'ın Final Cut Pro Mobile Editon çıkarmasını bekliyorum yakın zamanda en azından çekirdek israfı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.